Ако някой иска да стане модератор - нека публикува предизборна програма (няам нужда да се разпростира твърде дълго де
Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!
Вярвам, че не съм единствен. Аз съм доволен от сегашното положение и не искам някой да ми налага допълнителни ограничения. Форумът няма нужда от затягане на режима. Ако на някой не му харесват нечии писания, това си е негов проблем, освен ако някой потребител не го е обидил директно и умишлено.
Ако някой иска да стане модератор - нека публикува предизборна програма (няам нужда да се разпростира твърде дълго де
) и да гласуваме с "да" и "не". За целта, разбира се, ни е необходимо съгласието на админа. Избягвам да си правя сметката без кръчмаря, та предлагам Димо да обмисли идеята ми и ако я одобри - да я приведе в действие, или да упълномощи някой друг.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти и Рая не сте по-спокойни. Ама аз може да се нервя, ама и вас нервя, което ми доставя удоволствие
И в крайна сметка знам, че ние сме фаворитите в двубоя. Дотук ви намачкахме тотално. Нищо не можете да измислите, освен някакви тъпотии, като сегашната. Найтуиш спря ли? Спря, поне за момент. Поне за общежитията.
И в крайна сметка знам, че ние сме фаворитите в двубоя. Дотук ви намачкахме тотално. Нищо не можете да измислите, освен някакви тъпотии, като сегашната. Найтуиш спря ли? Спря, поне за момент. Поне за общежитията.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кой съм аз ли? Почти две години съм в Студентски град, а Найтуиш два дни не е била тук. Да се разкара. Демократа не го знам колко е бил, ама си личи, че година има няма да е бил тук. Така че мненията им спрямо моите са супер изкривени.
Второ - изтъква факти като недостатъци. Все едно да кажеш, че Земята се върти от запад на изток. Факт е. Ама да го изтъкнеш като недостатък? Точно това прави демократа. Смешник жалък.
Второ - изтъква факти като недостатъци. Все едно да кажеш, че Земята се върти от запад на изток. Факт е. Ама да го изтъкнеш като недостатък? Точно това прави демократа. Смешник жалък.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може, донякъде и аз подкрепям мнението ти. САМО ЧЕ:
това си е ЛИЧНО ТВОЕ или ЛИЧНО МОЕ мнение - никой не е длъжен да се съгласява с него. А ти нямаш никакво право да налагаш своето мнение на друг потребител, както и гореспоменатите потребители не налагат своето. Като не те кефят мненията им - кажи им го, ако трябва напсувай ги, но не се пресягай към модераторската клавиатура, за да се напомпаш на delete!
това си е ЛИЧНО ТВОЕ или ЛИЧНО МОЕ мнение - никой не е длъжен да се съгласява с него. А ти нямаш никакво право да налагаш своето мнение на друг потребител, както и гореспоменатите потребители не налагат своето. Като не те кефят мненията им - кажи им го, ако трябва напсувай ги, но не се пресягай към модераторската клавиатура, за да се напомпаш на delete!