Какво теглите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fire
- Живее, за да пише
Boromir, дай URL откъдето мога да си дръпна "Ейдж ъф Емпайърс ІІ: Дъ Конкуерърс". Някога ми е попадала една от първите версии на играта и останах доста заинтригувана (мога да кажа, че това май е единствената игра, която ми харесва).Само се опасявам, че ще трябва и някои кратки обяснения да ми дадеш след като я дръпна и инсталирам 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
fire написа:Boromir, дай URL откъдето мога да си дръпна "Ейдж ъф Емпайърс ІІ: Дъ Конкуерърс". Някога ми е попадала една от първите версии на играта и останах доста заинтригувана (мога да кажа, че това май е единствената игра, която ми харесва).Само се опасявам, че ще трябва и някои кратки обяснения да ми дадеш след като я дръпна и инсталирам
Наистина ли ти харесва?! Ехаа, печелиш червена точка
Нека не звучи като фукане, но моят Ейдж е легален (уау!) и затова не знам откъде може да се дръпне. Мога да ти дам и Ейдж ІІ: Ди Ейдж оф Кингс (уф, тая кирилица) - и в двете игри Византийците ВЛАСВАТ, но гаврата с българите е пълна - не само ги няма в играта като народ, ами и в историята ги няма, а чисто прабългарската дума "таркан" е име на хунски конни воини...
А за обясненията изобщо не се притеснявай - винаги ще бъда насреща - даже имам два "учебника" по Ейдж - единият с над 200 стр.

- fire
- Живее, за да пише
До тук добре, но и една страница няма да ми свърши работа, ако не намеря от къде да си я дръпна. А по оношение на византийците - нямам си представа, защото нали ти казах, че съм играла само на една от първите версии, следващите даже не съм ги виждала.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
Мисля, че в ДАТА-та има ограничение на размера на файловете, които се качват. Ако го компресирате на по-малки порции с някой архиватор (например RAR или ZIP) аз ще си ги дръпна и ще я събера при мен. Колко е общият размер на играта?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър