България в квалификациите за Евро 2012
Модератори: ники, Methuselah
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Re: България в квалификациите за Евро 2012
Доколкото знам, Гара е с двойно гражданство - малийско и френско, така че няма шанс да заиграе за България, колкото и да ни се иска...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не одобрявам вземането на каквито и да е печки в националния отбор още от край време.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Ама разбира се. По-добре да си играем с нашите, които са доказани безхаберници, отколкото да включим чужденец (при това черен).ники написа:Не одобрявам вземането на каквито и да е печки в националния отбор още от край време.
Звездите на Германия са поляци и турци, ама нека им е зле...
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
По-добре да сме безхаберници, отколкото европейски шампиони, благодарение на чужденци. Ти би ли се радвал, ако България, със 7 чуждестранни титуляра, жъне успехи...
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Бих се радвалА на всичко, различно от сегашното статукво на националния отбор.atanas_tsankov написа:По-добре да сме безхаберници, отколкото европейски шампиони, благодарение на чужденци. Ти би ли се радвал, ако България, със 7 чуждестранни титуляра, жъне успехи...
Или може би ви е изключително приятно да ни бие всеки, който ни хване, а след това примадоните, с празен поглед и тъпа усмивчица, да се изправят и да кажат: "Ами, толкова си можем, гледаме напред"?
Това значи ли, че не можем да взимаме добрите им примери ?ники написа:Ние не сме Германия.

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Разликата е, че повечето натурализирани немски национали или са родени в Германия, или целият им съзнателен живот е минал в Германия. Иначе аз нямам нищо против нито един чужденец, който е на по-прилично ниво и може да играе за националния отбор, да го направи.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Разбира се че националният ни отбор трябва да е съставен само от българи, та той затова е български!
Твърдо против всякакви чужденци в отбора съм!!!
Твърдо против всякакви чужденци в отбора съм!!!
Е тук вече опираме до въпроса "какво значи чужденец". Както каза скарфейс, при немците т.нар. "чужденци" са си деца от смесени бракове и са родени в Германия.

- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Ако са израснали в България нямам проблем, нека си играят. Македонци също не мисля че трябва да спираме.
Ама да натурализираме негри като Тиаго Силва...еми не съм съгласен...
Ама да натурализираме негри като Тиаго Силва...еми не съм съгласен...
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Смесени бракове да. Все пак тези деца трябва да имат шанс да участват в някой национален отбор, тъй като няма държава "Сърбо-България", нормално е децата от смесени бракове, родени и отгледани в България да бъдат третирани като българи.
Но съм абсолютно против останалите чужденци. Могат да се правят изключения за хора, родени и израсли в България от чужд произход. Но да превръщаме националния отбор в клубен, който търси играчи от цял свят, съгласни да играят за Бг е... тъпо.
Но съм абсолютно против останалите чужденци. Могат да се правят изключения за хора, родени и израсли в България от чужд произход. Но да превръщаме националния отбор в клубен, който търси играчи от цял свят, съгласни да играят за Бг е... тъпо.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Много ми е интересно, как забравиха факта, че за да играе чужденец за национална гарнитура, трябва поне 5 години дори да е престоял на резервната скамейка в местното първенство.
Както предлагат това чаве Дюмбеле за националния отбор, няма да се учудя да предложат Гонзоолу за тренер. Дори и Наджи Шенсой.
Иначе ето една статийка от спиртала. Нека не забравяме, че обсъждахме асковлията.
http://football.sportal.bg/news.php?news=258081

Както предлагат това чаве Дюмбеле за националния отбор, няма да се учудя да предложат Гонзоолу за тренер. Дори и Наджи Шенсой.
Иначе ето една статийка от спиртала. Нека не забравяме, че обсъждахме асковлията.
http://football.sportal.bg/news.php?news=258081

Е Гарата е от смесен брак от циганка и негър.Baggins написа:Е тук вече опираме до въпроса "какво значи чужденец". Както каза скарфейс, при немците т.нар. "чужденци" са си деца от смесени бракове и са родени в Германия.