Сериозен проблем

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
summer girl
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения
Курс: втори

Сериозен проблем

Мнение от summer girl »

Искам да ви попитам, понеже не бях класирана на първа или междинна класация за общежитие, но продължих да живея през летния сезон заради работата ми при неиздадена стая, а сега имам 400-500лв натрупан наем. Може ли да не го платя на куп, да си издам стаята без да го платя, съществува ли някакъв формуляр, молба или нещо друго, което да попълня и да ми даде право на отсрочено плащене. В момента нямам възможност, а по съдилища не ми се ходи....
Дано някои може да ми отговори. Благодаря!
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Re: Сериозен проблем

Мнение от Boleyn »

Защо не попиташ домакинката?
Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

summer girl написа:Искам да ви попитам, понеже не бях класирана на първа или междинна класация за общежитие, но продължих да живея през летния сезон заради работата ми при неиздадена стая, а сега имам 400-500лв натрупан наем. Може ли да не го платя на куп, да си издам стаята без да го платя, съществува ли някакъв формуляр, молба или нещо друго, което да попълня и да ми даде право на отсрочено плащене. В момента нямам възможност, а по съдилища не ми се ходи....
Дано някои може да ми отговори. Благодаря!
Ти си плащала хотелската такста значи... защо си чакала да се натрупа толкова? Ако си беше плащала по-често може би нямаше да стане така, но това да си идеш без да си платиш...мисля че никой няма да ти го позволи.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Аз пък си мисля, че имаше някакво олихвяване в такива случаи, но не съм изобщо сигурна, разбира се.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Можеш просто да изчакаш да те изгонят с полиция :)
Една колежка така направи...и не знам да им се е издължила...като я видя ще я питам и ще пиша пак...
:JC_spliff:
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

по-добре започни да си изплащаш сумите,защото може да ти прекъснат студентските права от университета.имало е такива случай.никой няма да те остави току така да се изнижеш.като си нямала право на общежитие защо си останала.в такива случай се пишат едни специални молби,че ти трябва библиотека ала бала и ти дават стая за през лятото и без да имаш успех.за съдилища никой няма да те занимава,обаче ще те изгонят от стаята.формуляри за ''отсрочено плащене'' няма до колкото знам.просто вкарай некви кинти по сметака за да видят,че си почнала да покриваш задълженията си
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Споко...само те шашкат...тва е софийски...докато тромавата администрация се задейства...ще навършиш години за пенсия.
Всичко е възможно в СУ, дори да им висиш с 500-600 лева...
:JC_spliff:
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”