Който и да стане треньор няма как с магическа пръчка да оправи нещата!
ДОЛУ БФС!!!
Модератори: ники, Methuselah
Да бе, отбиваше се на стадиона за едно сутрешно кросче и два-три гола да ни спасят от големият срамhappyswift написа:Бербатов и без това нищо не правеше в националния последните 2-3 години.Идваше да се поразходи и нищо повече
Защото е третото най-нагло копеле в БГsvetlio.pernik написа:аз само не разбрах защо всичко живо подаде оставки само Боби Михайлов не го направи... (като той най трябва...)
Това не може да бъде довод, че той е бил супер-добър с национала.Noctis написа:Кажи ми в последните 5 мача без него .. колко гола сме вкарали ?

Наско Сираков пък каза, че нямало на кого да си подаде оставката, на себе си не можел бил...svetlio.pernik написа:аз само не разбрах защо всичко живо подаде оставки само Боби Михайлов не го направи... (като той най трябва...)
Пет (броя само квалификации)happyswift написа:Кажи ми, от последните 10 мача на националния, в които Барбуков е играл, колко гола е вкарал ?
Тъпако...ликуват само малоумниците.Baggins написа:Наско и Мъри не са в национала, ликувай народе.
Знаех си, че ще има резил (1:1), но 0:1 си беше унижениеCliff Burton написа:Как не заложих, бех 99% сиугрен че ще паднем.