КОСТОВBaggins написа:Батков бе.WeeDichou написа:Ицо Стоичков е виновен !!!
![]()
![]()
България в квалификациите за Евро 2012
Модератори: ники, Methuselah
Re: България в квалификациите за Евро 2012

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Мда, кретеноиди получаващи хиляди за нищо. Безмозъчни футболни фенове. Мммм колко хубаво би било футболът в България да позападне. Време му е най-после. Сбъдната мечта. 
Айде да паднем и от Сан Марино и тогава ще съм сигурен, че на никого няма да му пука ни най-малко за тези плондери подтичкващи по стадионите.
Айде да паднем и от Сан Марино и тогава ще съм сигурен, че на никого няма да му пука ни най-малко за тези плондери подтичкващи по стадионите.
The names of the future are stamping of impatience.
Мощно хубави волейболни зали във всички големи градове и това да ни е националният спорт, друг начин не виждам.Zahariev написа:Мда, кретеноиди получаващи хиляди за нищо. Безмозъчни футболни фенове. Мммм колко хубаво би било футболът в България да позападне. Време му е най-после. Сбъдната мечта.

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ееееето, дали с ирония, дали на истина ... откри топлата вода. Да наливат във волейбол, в тенис, в плувните спортове ... винаги има по-добра алтернатива от точно този проклет спорт, за който кретеноиди се мразят и бият.
Никаква ирония, напълно сериозно говоря. Инерцията от 94та още ни води във футбола, време е да разберем, че сме около и под средното европейско ниво, нищо повече. Заради което победи срещу шведския шампион са супер-успехи. 

Очакваме включване от Ноктис. Да ни обясни каква супер сила са Черна Гора и как биха утрепали и испанците.
А?WeeDichou написа:КОСТОВBaggins написа:Батков бе.WeeDichou написа:Ицо Стоичков е виновен !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
The more you want, the easier you are to exploit
Ноктис остана без думи .. едно е да те бие Англия .. ама Черна Гора.. Едно е да паднеш с игра.. друго е да не си знаеш имената на съотборниците
Всичко да се маха от там..
Михайловци.. Сираковци.. Мърита .. Всички футболисти.. без изключение.. да ги събират от "Б" група ако искат.. от Форумлигата да ни вземат.. поне с желание ще играем ..
Нямам думи наистина.. това беше пълно безобразие
Супер разочарован съм .. не ми се говори 
ПРЕЗИДЕНТ НА БФС - БАТЕТО
ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА БФС - БАТКОВ
ПРЕСАТАШЕ - КАКА ЛАРА
ТРЕНЬОР - БАЧЕ КИКО
КАПИТАН НА ОТБОРА - ГАЦО БАЦОВ
ВЕДНАГА

Всичко да се маха от там..
Михайловци.. Сираковци.. Мърита .. Всички футболисти.. без изключение.. да ги събират от "Б" група ако искат.. от Форумлигата да ни вземат.. поне с желание ще играем ..
Нямам думи наистина.. това беше пълно безобразие
ПРЕЗИДЕНТ НА БФС - БАТЕТО
ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА БФС - БАТКОВ
ПРЕСАТАШЕ - КАКА ЛАРА
ТРЕНЬОР - БАЧЕ КИКО
КАПИТАН НА ОТБОРА - ГАЦО БАЦОВ
ВЕДНАГА
Последно промяна от Noctis на 07 Сеп 2010, 21:28, променено общо 1 път.
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
В такива моменти адски се радвам, че хич не ми пука за тоя отбор. 

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Baggins написа:Никаква ирония, напълно сериозно говоря. Инерцията от 94та още ни води във футбола, време е да разберем, че сме около и под средното европейско ниво, нищо повече. Заради което победи срещу шведския шампион са супер-успехи.
Да, да и отново да.
Лежи се на стари лаври, а реално погледнато ще се борим да не бъдем на последно място. И за това се дразня, че тези хора са най-лансираните в спорта. При все, че имаме истински таланти на много други места, които тренират в мизерни зали и срещу мизерно заплащане.
И, да. Всички, които обесняваха как националния ще е много по-силен без Бербо ... ха-ха. Къде е сега той да спаси с един гол срещу Черна Гора.
-
heartseasee
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Май 99,9 % от българсикя народ си мисли това,ако може да мисли,без съзнанието му да е затъмнено от хилядите псувни,които му идват наум...Baggins написа:Мощно хубави волейболни зали във всички големи градове и това да ни е националният спорт, друг начин не виждам.Zahariev написа:Мда, кретеноиди получаващи хиляди за нищо. Безмозъчни футболни фенове. Мммм колко хубаво би било футболът в България да позападне. Време му е най-после. Сбъдната мечта.
От едната страна е това - http://gong.bg/view_article.php?article_id=156035Zahariev написа: Лежи се на стари лаври, а реално погледнато ще се борим да не бъдем на последно място. И за това се дразня, че тези хора са най-лансираните в спорта. При все, че имаме истински таланти на много други места, които тренират в мизерни зали и срещу мизерно заплащане.
:
от другата - http://gong.bg/view_article.php?article_id=155891
А все още нямаме нормална зала

Целият проблем идва от тука .. в последните години все ни беше през оная работа какво се случва с младежите.. и ето го резултата днесBaggins написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=156035
Трупата нещастници трябва да бъде заменена с някой.. ама с кой ? Като долу са даже още по-зле
Дано се развие по-бързо тоя проект на Стоичков с школата му .. иначе не знам
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Залата се прави!!!
Дано и другите проекти за зали бъдат реализирани!
А Илиян Стоянов е най-голямата издънка в отбора. Не знам Стоилов как можа такива малоумни смени да направи - нито една успешна...много слабо.
Но съм доволен, защото най-накрая ще има промяна.
Волейболът и баскетболът, това са българските отборни спортове!!!
Дано и другите проекти за зали бъдат реализирани!
А Илиян Стоянов е най-голямата издънка в отбора. Не знам Стоилов как можа такива малоумни смени да направи - нито една успешна...много слабо.
Но съм доволен, защото най-накрая ще има промяна.
Волейболът и баскетболът, това са българските отборни спортове!!!
+1Baggins написа:В такива моменти адски се радвам, че хич не ми пука за тоя отбор.

- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Радвам се, че Мъри ще си ходи
и силно се надявам следващият да разкара и всички креатури,
дето играха днес като
съм съгласен с Дисчейн, че начело на колоната трябва да е Илиян Стоянов.
и силно се надявам следващият да разкара и всички креатури,
дето играха днес като
съм съгласен с Дисчейн, че начело на колоната трябва да е Илиян Стоянов.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.