Glee - разказва се за музикален хор на едно училище, страшно яко сериалче, актьорите правят уникални кавъри на световноизвестни парчета, много лек и в същото време истински, за разделението на класи в училище, струва си гледането! Сега от септември почва втория сезон

How I Mey Your Mother - страхотен актьорки състав, обожавам всеки епизод, сценарият е толкова изпипан и всичко е направено по - най забавния и интересен начин, от септември шести сезон

Pretty Little Liars - макар и нов веднага те грабва заради мистерията около смъртта на приятелката на главните героини, държи те в напрежение, след паузата първия сезон ще продължи от януари.

Skins - най - реалистичния сериал за тийнове, който съм гледала, разбира се британците са си ексцентрични по природа, харесва ми това, че на всеки 2 сезона каста се сменя и се запознаваме с нови младежи и техните проблеми. другата година мисля че към март почва и петия сезон

Ще следя и The Vampire Diaries , също мистериозен сериал, гледам го предимно заради Иан