Отсъствия
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
mixxx
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Отсъствия
Здравейте, искам да попитам, понеже ми се налага пътуване до чужбина за няколко дена към Октомври-Ноември (не се знае точно кога) та възможно ли е да се отсъства, да подам молба до някой, или нещо друго да направя? Ще бъда първи курс във Физическия факултет. Става дума за отсъствие от около четвъртък до сряда (нещо такова)
Re: Отсъствия
това не е училище никой не ти пише отсъствия може да не се вяснеш цял семестър и пак не могат да ти забранят да се явиш на изпит
-
mixxx
- В началото бе словото
Благодаря, защото един ми каза, че не можело, то така ако всеки почнел, какво щяло да стане, няма да ме пуснат на изпит и др. та реших да попитам.
не лъжи момчето!invisible написа:може да не се вяснеш цял семестър и пак не могат да ти забранят да се явиш на изпит
la douleur exquise
-
mixxx
- В началото бе словото
Аз не че ще отсъствам цял семестър, само 5-6 дена. Дали ще е проблем?fak написа:не лъжи момчето!invisible написа:може да не се вяснеш цял семестър и пак не могат да ти забранят да се явиш на изпит
тва не е пролем..., обаче не може да те няма цял семестър, щото има курсови работи и задачки, от които зависи дали ще те допуснат до изпит 
la douleur exquise
аз примерно не се вясвам и никой до сега не ме е спрял да отида на изпит .. не че го вземам де но това е друга темаfak написа:не лъжи момчето!invisible написа:може да не се вяснеш цял семестър и пак не могат да ти забранят да се явиш на изпит
-
mixxx
- В началото бе словото
Благодаря за отговорите, ще донеса 1 уиски 
-
mixxx
- В началото бе словото
Е добре, трите мечки?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Отговорихте си на въпроса, уговорките за черпениците са на лични.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.