Търся преводач от български на британски английски език
Модератор: fluffy cloud
Търся преводач от български на британски английски език
Здравейте! Търся преводач от български на британски английски език за художествен текст - 71 стр. от Word ( 12 размер на шрифта ), които са 125 стандартни преводачески страници. Уточнявам това заради срока на изпълнение, който ме интересува да е възможно най-кратък. Заплащането е за 125 стр. Очаквам предложение за цена на стр. и време. За да наема някого изисквам предварително превод на пробна страница, за която няма да заплатя ако не бъде избран от мен. При сработване наемането се отнася и за бъдещи проекти. Очаквам предложения на и-мейл: vesss13@abv.bg. Можете да ми пращате съобщения и тук.
-
Sigro
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
- Курс: завършил
Re: Търся преводач от български на британски английски език
Здравей,
ако все още търсиш помощ мисля, че мога да съм от полза. Пиши ми за какъв по точно текст става дума и срок на изпълнение.
Мерси
ако все още търсиш помощ мисля, че мога да съм от полза. Пиши ми за какъв по точно текст става дума и срок на изпълнение.
Мерси
Re: Търся преводач от български на британски английски език
и аз съм потенциален какдидат
учил съм английски още от първи клас и имам сертификат от кеймбридж CAE взет със В, даже бях на 1 точка от А
пиши какви са условията, сроковете и заплащането
учил съм английски още от първи клас и имам сертификат от кеймбридж CAE взет със В, даже бях на 1 точка от А
пиши какви са условията, сроковете и заплащането