Нови модератори

Архив на всички останали категории.

Анкетата е сериозна.

Да, одобряваме ви
20
57%
Не, да го духате
15
43%

Общо гласове: 35

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Чакай сега. Говориш с мен. ОК. То и с мен има какво да си кажеш, както и с колегите ми. :D Като свършиш с мен, започни с тях, какво сега.
Та с тези мнения така ще се занимая :twisted: :twisted: :twisted: нямаш си и на понятия колко повече внимание ще им обърна :twisted: :twisted: :twisted:
Сега за демократа - Цитирай (само не чаршаф) да речем три местенЦА, където той е прав за общежитията и изобщо за Студентски град. Аз едно не мога да намеря. И затова ти поставям задачка три да намериш :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Силен жокер - "Няма такива" :P :P :P :P

Абстрахирай се от случаите, където и на мен ми е ясно за хлебарките и влагата.
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

"домашни любимци", прозорците да са оплътнени,столовете трябва да предлагат по-добра храна,счупените стъкла на "стъклените" (поне навремето са били стъклени) врати
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

домашни любимци - това са хлебарките, може и мишки като екстра. Съжителствам с тях, не са проблем.
прозорците - не знам дали са уплътнени. И за какво ти са уплътнения? Лятото не се живее от жега, а зимата парното дъни до стопяване на радиаторите!
счупените стъкла - в СУ са рядкост, в другите не са чак такава, но какво оттова?
столовете - за един лев толкоз. Ти какво искаш? Ребра от октопод и прешлени от медуза?

Дотук и за Слаб 2 нямаш. Дерзай!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Домашните любимци-не става въпрос за хлебарки и мишки,а за кучета и котки.Има такива случаи.
Прозорците-не ми казвай,че у вас не ги уплътнявате.Та нали този,чието легло е до прозореца,редовно ще е болен.
Счупените стъкла-трябва ли да чакаме някой да се пореже на тях за да осъзнаем,че това е проблем?
Столовете-не очаквам деликатеси,а нормална храна,която да става за ядене.
Илияне,аз съм съгласна,че СУ е номер едно.Но това не означава,че не трябва да се опитаме да го направим още по-добър.

С последните си мнения(въпреки че за мен бяха смислени) преминахме към флуд.Първоначалната ми идея беше да обсъдим грубостта и неправилното държание на някои от потребителите,а не предимства или недостатъци на СУ и студентски град.За това си има други теми.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

nightwish написа: С последните си мнения(въпреки че за мен бяха смислени) преминахме към флуд
Не флуд, а офтопик.
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Циндил-Пиндил написа:
nightwish написа: С последните си мнения(въпреки че за мен бяха смислени) преминахме към флуд
Не флуд, а офтопик.
Приемам забележката :) .
Илиян ме изостави,сега ще обсъдим ли и твоята кандидатура :lol: ?
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Циндил-Пиндил написа:Ако до утре вечер съотношението все още е в моя/наша полза, пращам лично съобщение на Димо.
Някой против??
Виждам, че никой от модовете (а такива днес влизаха във форума) не е писал в темата. Броят на гласовете и съотношението им си стоят еднакви, тъй че пращам съобщение на Димо.
Благодаря на всички, които все пак гласуваха... и най-вече на тези, които гласуваха "ЗА".
Оттук нататък мисля, че всичко зависи от това доколко коректен е Димо.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

nightwish написа:
Циндил-Пиндил написа:
Не флуд, а офтопик.
А един бъдещ модератор също взе участие в офтопика... 8)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nightwish написа:Домашните любимци-не става въпрос за хлебарки и мишки,а за кучета и котки.Има такива случаи.
Прозорците-не ми казвай,че у вас не ги уплътнявате.Та нали този,чието легло е до прозореца,редовно ще е болен.
Счупените стъкла-трябва ли да чакаме някой да се пореже на тях за да осъзнаем,че това е проблем?
Столовете-не очаквам деликатеси,а нормална храна,която да става за ядене.
Отгварям пак поетапно, за да мъчлиш.
Кучетата и котките: на който не му е приятно съквартирант с такива животни, ще се бие ли незнам, но проблемът си е за стаята и не навън
Прозорците - аз спа да прозореца. Чук съм. Нищо ми няма.
Счупените стъкла - пак казвам, в СУ са рядкост. И не съм чувал нарязани от стъкла. Обикновено при купон стават тези сакатлъци, но уреда за счупването е бутилка(обикновено), а не с гола ръка - йоги и нинджи още не са се мяркали. После идват дюлгерите и всичко е ОК.
Столовете - ами недей яж, като не искаш. Аааа, бре. Никой не ти вкарва в устата нищо.
И накрая какво спорим, като събрано една седмица не знам дали си била в Студентски град, а аз ще направя 2 години. И както се досещаш, съм жив.

И съвсем накрая. Досегашните модове нямат ли си собствен мозък, че вие ги защитавате вместо тях????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа:
Отгварям пак поетапно, за да мъчлиш.
Ти не разбра ли,че не можеш да ми затвориш устата :lol: ?
Спорът за общежитията ще го продължим в подходящата тема.
И съвсем накрая. Досегашните модове нямат ли си собствен мозък, че вие ги защитавате вместо тях????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ясно е,че в момента не са във форума и не могат да се защитят.Когато дойдат ще го направят.До тогава ще се изявяваме като техни адвокати :lol: .
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Пък нали знаеш, какво искам да уча в СУ :wink:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Raya_Alexandra написа:Пък нали знаеш, какво искам да уча в СУ :wink:
Аз не знам, кажи ми :roll:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Абе какви са тея дивотий ,бе :shock:
И вие после ще ми разправяте ,че искате намеса на модераторите... :? За какво да ви трият мнениятали?.Ми ако искате това-не пишете :idea:
Последно промяна от mushroomhead на 04 Юни 2006, 17:49, променено общо 2 пъти.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nightwish написа:Ясно е,че в момента не са във форума и не могат да се защитят.
Искрено им съчувствам, Господ да им прости греха :lol: :lol: :lol: :lol:
Сори майка. И един факт: (конкретно говорим) алхимика сутринта дойде, прочете и излезе? Това какво ти говори? Аз не мога да си го обясня. Единствено, че всичко е вярно и няма какво да отрече :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Картинката е от смешна по-смешна:
Кандидатстуденти защитават студенти станали ми втори, трети, четвърти, пети, шести курс.
Хахахаха - е това ако не кърти мивки.
Заключено

Обратно към “Други”