Щабът на кандидатите за модове
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всъщност имам проблем с прекалената показност, с която става всичко. Точно вие, дето искате да ставате модове отваряте безброй безумни теми. Ако не се лъжа, тази е втора или трета, посветена на вас... Аман вече!!!Циндил-Пиндил написа:Щото очевидно е така. Става ми се мод. Проблем ли е това за теб?Raya_Alexandra написа:Що ли си мисля, че на някой прекалено много му се става мод...![]()
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Мисля, че е втора. И обещавам, че трета няма да имаRaya_Alexandra написа: Всъщност имам проблем с прекалената показност, с която става всичко. Точно вие, дето искате да ставате модове отваряте безброй безумни теми. Ако не се лъжа, тази е втора или трета, посветена на вас... Аман вече!!!
Всичко хубаво
Това с новите модератори, ОК, но защо се кандидатирате и тримата? Трябва ли да се одобрява цялата троица вкупом? Ваша работа, но цялата идея вече издиша. Кога ще се реши ставате ли или не ставате модератори?
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ще се реши ставаме или не ставаме, когато ни се даде възможност да го покажем на практика. Чакам тежката дума на Димо.coup написа:Това с новите модератори, ОК, но защо се кандидатирате и тримата? Трябва ли да се одобрява цялата троица вкупом? Ваша работа, но цялата идея вече издиша. Кога ще се реши ставате ли или не ставате модератори?
А защо тримата... Ами и аз не знам вече. Първоначалното ми предложение беше аз, мъшруумхед и Илиян да бъдем повишени в модове. Мъшруум категорично отказа честта, а Илиян на своя глава го замени с Ели (т'ва енерджигърл ли е??).
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър