Както и да е. В момента темата си е ОК. Просто ми се стори, че ще последва конфликт.
България в квалификациите за Евро 2012
Модератори: ники, Methuselah
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: България в квалификациите за Евро 2012
Не мисля, че е чак толкова необходимо, някой да се е занимавал професионално с футбол, за да си каже мнението. Иначе знам за някои от потребителите, че всъщност са се занимавали 
Както и да е. В момента темата си е ОК. Просто ми се стори, че ще последва конфликт.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
пред дилема съм
дали да се надявам да паднем и Мърчо и Настойника да си ходят
или да се моля да бием за да запазим шансове
дали да се надявам да паднем и Мърчо и Настойника да си ходят
или да се моля да бием за да запазим шансове
Ще се надявате да бием разбира се .. от турски номера нямаме нужда

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Да се молиш България да загуби ?!?! 
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хахахах
да
национален предател направо
да
национален предател направо
ми не.. просто фес 
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Батка, като си толкова нацепено футболистче, върви да риташ за младежкия отбор и да си даваш мнението там.Noctis написа:Ей ало .. като нямаш мнение си мълчи бе..половината тука не сте играли футбол през живота си .. ама разсъждаватеRadoRado написа:А сега.
Един Бербо да можеше успешно да вкара положенията ни ? Нямаше да е зле. Ама естествено пак е "ако еди какво си, нямаше да е 4-0".
Добре играха нашите, но не можаха да издържат на натиска. Ранния гол съвсем им скапа морала ( което си е най-големия проблем на националния ни отбор )
А иначе dataghost изчерпи мача си в по-дългия пост ( имаше там някакъв малоумен Noctis да спори )![]()
Поне ще си в идеалната за теб среда.
Иначе Фениксе, няма какво да се надяваш. Всичко ще си дойде по естествен път
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
Е гледам ти си готов за мъжкия с подобни коментари
. Като сте толкова анти-Мъри поклонници.. хванете се с Г.А. за ръчичка и отивайте да си ближете дупетата и да пишете статии някъде
.. Не виждам с какво е виновен Стоилов при положение, че тая измет, която в момента се води национален отбор е пълна с некадърници, безхарактерни и малки хорица .. Най-страшното е че по-добро няма ..
Но понеже сте специалисти.. дайте ваш примерен състав.. и да коментираме

Но понеже сте специалисти.. дайте ваш примерен състав.. и да коментираме
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
То не е само до състав. Стоилов се проваля главно в мотивирането на отбора. Винаги е пределно ясно, с каква схема ще излезем и каква ще е тактиката ни. Никога нищо изненадващо. Смените в повече случаи са неадекватни. Не че Стоилов е толкова черен, но просто с нищо не допринася за развитието на националния.
Е дай да турим Овчата глава, та да ги мотивира малко ..
не знам .. ние нямаме абсолютно никакво желание да развиваме футбола като нация..
В другите страни се инвестира маса пари.. създават се условия за малките .. много не стават.. но от 3000 трениращи все изникват 20 човека, които после стават големи играчи.. направо си е за чудене как са излезнали играчи като Бербо и двамата Петрови въобще от това бунище .. нямаме качествен материал .. аз съм на това мнение .. окей и за да не съм ви тотална контра.. Дори да има качествен треньор, който да може да направи нещо с тая сган.. то той няма да иска да се навие да го прави
Гуус Хидинк примерно.. тоя Северна Корея да хване ще ги изкара от групите на СП
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Колкото и да подкрепям Мъри, по-скоро наистина се е изчерпал за националния. Разбира се, че това не ми пречи да ходя на домакинствата и да подкрепям отбора дори в протоколните мачове. Нещото, което най-много не ми харесва в работата на Мъри е, че залага повече на имената, отколкото на формата. Нищо не пречеше да се опита с Иво Иванов на мястото на Илиян Стоянов, да речем. Смяната на Рангелов също не мога да си я обясня. Той има 1 гол в 7 мача за Борусия Дортмунд през миналия сезон, а този не знам дали е играл официален мач. За разлика от него, Валери Домовчийски е започнал като титуляр и трите мача на Херта във Втора бундеслига, в които е вкарал 2 гола. Чавдар Янков също е в доста лоша форма, а освен тва по принцип не е крило.
Иначе е факт, че разполагаме с доста ограничено количество футболисти. Но все пак загубата от Англия беше протоколна, така че нищо не е свършило. Оттук нататък не трябва да повтаряме играта от "Уембли" срещу останалите отбори в групата и особено Швейцария. Повтарям се, но е крайно време да смъкнем очакванията
Иначе е факт, че разполагаме с доста ограничено количество футболисти. Но все пак загубата от Англия беше протоколна, така че нищо не е свършило. Оттук нататък не трябва да повтаряме играта от "Уембли" срещу останалите отбори в групата и особено Швейцария. Повтарям се, но е крайно време да смъкнем очакванията
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
факт - Ч.Янков не знам какво прави в национала ?
Относно И. Стоянов.. според мен откакто е отишъл в Япония е с една класа над другите ни защитници.. не знам с Тунчев какво се случва и защо не е в отбора (май е контузен), но русия.. само глупости върши .. Манолев направи грешка две.. Пелето и той.. Жиката .. и те така се пускат 4 гола
.. мърдите отпред като правят пропуск след пропуск .. и иди гони мача 
Относно И. Стоянов.. според мен откакто е отишъл в Япония е с една класа над другите ни защитници.. не знам с Тунчев какво се случва и защо не е в отбора (май е контузен), но русия.. само глупости върши .. Манолев направи грешка две.. Пелето и той.. Жиката .. и те така се пускат 4 гола
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ще се направя на разбирач
и ще кажа кой беше най-големият проблем вчера от към тактическа гледна точка..
нашта схема бе същата като тази на Англия... 4-4-1-1.. едва ли друг тим от средна европейска класа би излязал с тактика, която цели надиграване с англичаните на Уембли... с трима вътрешни халфове щеше по друго да е...
Сега чета Настойника се изказал доста остро срещу футболистите. За помощник треньор това е доста глупав ход...
и ще кажа кой беше най-големият проблем вчера от към тактическа гледна точка..
нашта схема бе същата като тази на Англия... 4-4-1-1.. едва ли друг тим от средна европейска класа би излязал с тактика, която цели надиграване с англичаните на Уембли... с трима вътрешни халфове щеше по друго да е...
Сега чета Настойника се изказал доста остро срещу футболистите. За помощник треньор това е доста глупав ход...
Трябва да ги унищожи от критики според мен
.. даже една сбирка с народа ще е много позитивна и мотивираща
.. Да видим дали не може да се раздават