Нови модератори

Архив на всички останали категории.

Анкетата е сериозна.

Да, одобряваме ви
20
57%
Не, да го духате
15
43%

Общо гласове: 35

mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

уффф :roll:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nightwish написа:Иначе какво???
Ще ти присадя пишка и ще ти я отрежа. :lol: :lol: :lol: :lol: (Изнервяш ме и ръся глупости в момента)
nightwish написа:Сегашните модератори също не искат.
За тях нямам право да говоря. Както прочете, написах "Ние тримата".
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

mushroomhead написа:Абе не знам дали ще правим революция,но ще направя полюция вече от "гениалните" ви мнения :!:
А така - не на революцията! Да живее полюцията! :P
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа:
nightwish написа:Иначе какво???
Ще ти присадя пишка и ще ти я отрежа. :lol: :lol: :lol: :lol: (Изнервяш ме и ръся глупости в момента)
Не приемай,че се заяждам.Просто те провокирам,но за сега не се справяш успешно с изпита.Ако даден човек иска да притежава някаква власт(а модераторството може да се приеме и по този начин),едно от качествата,които той задължително трябва да притежава,е самоконтрол.
Интересно ми е,ако станеш модератор,всяко мнение,което противоречи на твоето(особено ако изразява негативно отношение към СУ или посочва недостатъците му) ли ще триеш?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nightwish написа:Не приемай,че се заяждам. Просто те провокирам
Хехееей. Не врат, ами шия. И се контролирам. Видяла ли си *********************** или още по-лошо наяве без звездички?
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа: И се контролирам. Видяла ли си *********************** или още по-лошо наяве без звездички?
Абе *********************************************************************************************************, я мълчи бре. Много ме ядоса.
За мен самоконтролът не се изразява само чрез липсата на псувни.Спокойно мога да кажа,че ти си най-агресивния от редовните потребители.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Хайде спрете вече.
Найтуиш, разбрахме те. А Илиян ще се стегне ако иска заслужено да получи модераторски пост.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Аййй. Не знам тогава daviseravustitenavsichkite, демократ, gitty, nbu и naebah_koza... какви ще ги наречеш. Edit: Ааа за редовните става на въпрос. Кой е на второ място, ако аз ще съм на първо?
Стегнал съм се, Цинди, много ясно.
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа:Аййй. Не знам тогава daviseravustitenavsichkite, демократ, gitty, nbu и naebah_koza... какви ще ги наречеш.
Стегнал съм се, много ясно.
Спокойно мога да кажа,че ти си най-агресивния от редовните потребители.
А какво му е агресивното на демократ?
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

iliyan написа:Аййй. Не знам тогава daviseravustitenavsichkite, демократ, gitty, nbu и naebah_koza... какви ще ги наречеш. Edit: Ааа за редовните става на въпрос. Кой е на второ място, ако аз ще съм на първо?
Стегнал съм се, Цинди, много ясно.
В грешка си, братле. Гити може да учи в УНСС, но това изобщо не ти дава право да я слагаш под един знаменател с останалите смешковци.
И казах - престани вече.
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Циндил-Пиндил написа:
И казах - престани вече.
Реално погледнато ние водим един културен спор,който е свързан с темата.Така че няма нищо лошо :wink: .
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nightwish написа:А какво му е агресивното на демократ?
Видях за редовните. Направих Едит на горния си пост.
Какво да ти казвам за демократ? Прочети му писанията за Студентски град в "Проекти и клубове".
И вече престани да ме занимаваш с шибаните изказвания на този и онзи. Ей затова се караме, по-точно водим културен спор :D :D :D
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

айде, не станахте ли вече нови модове?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Търпение малко. Димо го няма. Хубавите неща стават бавно. :wink: :wink: :wink:
Или нямаш търпение да видиш новия екип в действие? Правилно :!: :!: :!:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа:
nightwish написа:А какво му е агресивното на демократ?
Какво да ти казвам за демократ? Прочети му писанията за Студентски град в "Проекти и клубове".
Чела съм му ги,при това сме си разменяли и лс.Затова искрено се учудих,че го класифицираш като агресивен.
И вече престани да ме занимаваш с шибаните изказвания на този и онзи. Ей затова се караме, по-точно водим културен спор :D :D :D
1.С тези изказвания ще трябва да се занимаваш,ако станеш модератор :wink: .
2."шибаните"-малко по-нагоре в темата говорехме какъв език уж не използваш :lol: .
3.Коментарите ми са свързани с темата и по-специално с твойте качества за бъдещ модератор.Бих обърнала внимание и на останалите кандидати,но те не искат да се включат :( .
Заключено

Обратно към “Други”