Нови модератори
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не приемай,че се заяждам.Просто те провокирам,но за сега не се справяш успешно с изпита.Ако даден човек иска да притежава някаква власт(а модераторството може да се приеме и по този начин),едно от качествата,които той задължително трябва да притежава,е самоконтрол.iliyan написа:Ще ти присадя пишка и ще ти я отрежа.nightwish написа:Иначе какво???![]()
![]()
![]()
(Изнервяш ме и ръся глупости в момента)
Интересно ми е,ако станеш модератор,всяко мнение,което противоречи на твоето(особено ако изразява негативно отношение към СУ или посочва недостатъците му) ли ще триеш?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
iliyan написа: И се контролирам. Видяла ли си *********************** или още по-лошо наяве без звездички?
За мен самоконтролът не се изразява само чрез липсата на псувни.Спокойно мога да кажа,че ти си най-агресивния от редовните потребители.Абе *********************************************************************************************************, я мълчи бре. Много ме ядоса.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
iliyan написа:Аййй. Не знам тогава daviseravustitenavsichkite, демократ, gitty, nbu и naebah_koza... какви ще ги наречеш.
Стегнал съм се, много ясно.
А какво му е агресивното на демократ?Спокойно мога да кажа,че ти си най-агресивния от редовните потребители.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
В грешка си, братле. Гити може да учи в УНСС, но това изобщо не ти дава право да я слагаш под един знаменател с останалите смешковци.iliyan написа:Аййй. Не знам тогава daviseravustitenavsichkite, демократ, gitty, nbu и naebah_koza... какви ще ги наречеш. Edit: Ааа за редовните става на въпрос. Кой е на второ място, ако аз ще съм на първо?
Стегнал съм се, Цинди, много ясно.
И казах - престани вече.
Видях за редовните. Направих Едит на горния си пост.nightwish написа:А какво му е агресивното на демократ?
Какво да ти казвам за демократ? Прочети му писанията за Студентски град в "Проекти и клубове".
И вече престани да ме занимаваш с шибаните изказвания на този и онзи. Ей затова се караме, по-точно водим културен спор
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
айде, не станахте ли вече нови модове?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Чела съм му ги,при това сме си разменяли и лс.Затова искрено се учудих,че го класифицираш като агресивен.iliyan написа:Какво да ти казвам за демократ? Прочети му писанията за Студентски град в "Проекти и клубове".nightwish написа:А какво му е агресивното на демократ?
1.С тези изказвания ще трябва да се занимаваш,ако станеш модераторИ вече престани да ме занимаваш с шибаните изказвания на този и онзи. Ей затова се караме, по-точно водим културен спор![]()
![]()
![]()
2."шибаните"-малко по-нагоре в темата говорехме какъв език уж не използваш
3.Коментарите ми са свързани с темата и по-специално с твойте качества за бъдещ модератор.Бих обърнала внимание и на останалите кандидати,но те не искат да се включат