Noctis написа:еми да.. за жалост един мъж не може да се нахрани с 2 листа маруля, белтък и резенче ябълка
Е, това ми е ясно. Ти го дръж един мъж на такава диета, пък после чакай да стигнете до сeкс... Всичко е наред, след като още не сме почнали да си разказваме мръсни истории за това как вегетарианките си задоволяват нуждите от протеини
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
black_lady написа: да си разказваме мръсни истории за това как вегетарианките си задоволяват нуждите от протеини
Като спомена... познавам една такава вегетариантка ... Даже вече ти казах как точно си задоволява нуждите /не само протеиновите /, ама май забравих само да ти кажа, че освен всичко останало е и вегетариантка!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
А ти вместо да забиваш в неудобни въпроси не-по-темата, вземи защити малко мъжката чест и кажи какво търсите във връзка...
Търсим това, което се предлага .. различни хора познавам , търсещи различни неща .. от чисто и просто цици и украшенийца.. до жени за сериозна връзка в последствие и деца .. Зависи въпросният "търсач" в кой стадий на умствено развитие се намира
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Noctis написа:Търсим това, което се предлага .. различни хора познавам , търсещи различни неща .. от чисто и просто цици и украшенийца.. до жени за сериозна връзка в последствие и деца .. Зависи въпросният "търсач" в кой стадий на умствено развитие се намира
Хитро измъкване, колега, хитро...
Мила написа:Пък ако можехте да не спамите...
Млъквам
Kristo написа:
даже ше настоявам жената да не готви...
Аз лично не гледам готварските способности,но няма да е лошо да може да сдроби една салата.Мисълта обаче някой мъж да ме посреща с първо,второ и десерт на масата е доста изкушаваща
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Разбиране - не мога да разчитам, че ще ме разбира. Не мога да разчитам, че дори ще иска да ме опознае. Май по този показател търпя най-много провали.
Сигурност - това аз самата не мога да го дам, откъде накъде ще го искам.
Любов - на едната любов не можеш да разчиташ... нито на едното "искам да бъда с теб". Толкова много други неща имат значение, че направо си е е*ало майката. Но пак де, важно си е... предполагам.
Това с женствеността/мъжествеността наистина е критерий... но пък ако не присъства от самото начало, трудно изобщо минава мисълта за този човек през главата, нали? Преди изобщо да е станало дума за връзка...
Така че предполагам не очаквам нищо. Приемам това, което ми е предоставено, и с времето решавам дали ми е изгодно и дали ми върши работа. Проба/грешка рано или късно ражда някакъв смислен алгоритъм, очаквам това да се случи някой ден и за мен.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Аз по едно време стигнах до заключението, че колкото по-малко искаш, толкова по-малко ти се дава. И колкото по-свестен си, колкото по-малко изисквания имаш, колкото повече разбиране проявяваш, толкова по-малко разбиране срещаш и толкова по-малко получаваш във връзката изобщо. Качват ти се на главата, че и хоро се опитват да играят и си мислят, че насреща си имат пълна будала. Всички се сещате за подобни примери, предполагам.
И после - що кучките си уреждат живота. Ами ето ей затова. Да са живи и здрави.
Малко офтопик - снощи си приказвах с една приятелка румънка. Говорехме си за мъжете, които никога няма да имаме и тя се измъкна с клишето, че се надява някой ден мъжът й поне да има акъл в главата. И в тоя момент на мен ми просветна, че не е нужно да е красив ИЛИ умен ИЛИ свестен. "Или"-тата навсякъде могат да бъдат "и"-та. Въпрос на шанс да срещнеш такъв човек, на интерес от негова страна, за да го спечелиш и умение да го задържиш. Няма смисъл да си занижаваме критериите, колкото да не сме сами, дявол да го вземе. Както казваше г-ца Микофф, народът е станал луд за обвързване. И що?
... Сега това цялото ще го изтълкувате много погрешно, но се опитах да го кажа с малко думи.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември