11.09.2010 година от 18 ч. пред църквата Света Неделя.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: 11.09.2010 година от 18 ч. пред църквата Света Неделя.
Наистина ли искаш довод, сякаш не можеш да се сетиш сам?
Националната Съпротива е със сбъркани възгледи, остарели морално, които нямат място в днешното общество. Срещу какво са "съпротива"? Срещу нас самите, бих казал аз. В 21 век, няма място за национализъм, спорове нацизъм-комунизъм и прочее. В 21 век сме, алооооо...
Винаги съм знаел, че в страната ни има сбъркани хора, сега вече знам, че си имат и организация... И дори са няколко организациите. Единственото разумно решение е да бъде забранена организацията. Нито върши нещо полезно за обществото, нито помага за нещо, което е проблем в обществото. Подобни организации повече вредят. Те са срамота за истинските българи, истинските патриоти. Тези, които изразяват патриотизма си, като крият слабите си страни пред другите, за да изпъкнват само добрите и мнението им за българите да е положително. Националната съпротива няма нищо общо с българщината...
Националната Съпротива е със сбъркани възгледи, остарели морално, които нямат място в днешното общество. Срещу какво са "съпротива"? Срещу нас самите, бих казал аз. В 21 век, няма място за национализъм, спорове нацизъм-комунизъм и прочее. В 21 век сме, алооооо...
Винаги съм знаел, че в страната ни има сбъркани хора, сега вече знам, че си имат и организация... И дори са няколко организациите. Единственото разумно решение е да бъде забранена организацията. Нито върши нещо полезно за обществото, нито помага за нещо, което е проблем в обществото. Подобни организации повече вредят. Те са срамота за истинските българи, истинските патриоти. Тези, които изразяват патриотизма си, като крият слабите си страни пред другите, за да изпъкнват само добрите и мнението им за българите да е положително. Националната съпротива няма нищо общо с българщината...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А как определи, че са изроди, като ти даже не познаваш и един от НС?
Просто заповядай някой път
и ще си смениш мнението, то е ясно.
Мисълта ми е, че яко се псува за неща, които даже не сме ги виждали, а само сме чули нещо...
ами това ли е начинът?
Просто заповядай някой път
и ще си смениш мнението, то е ясно.
Мисълта ми е, че яко се псува за неща, които даже не сме ги виждали, а само сме чули нещо...
ами това ли е начинът?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мерси, за хубавия анализ, но само да вметна, че НС не е организация.Kristo написа:Наистина ли искаш довод, сякаш не можеш да се сетиш сам?
Ходи ако искаш провери дали е регистрирана някъде. Та... не ти е съвсем точно виждането
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не съм казал легалния термин "организация", а логическия термин "организация" - като група хора с общи възгледи и ценности. Семейството е такава организация, партиите също. Престъпните организации също са такива, а те няма как да се регистрират, сещаш ли се...
Но да, този твой довод изцяло спира моя. Ще си взема бележка.
Но да, този твой довод изцяло спира моя. Ще си взема бележка.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Миналата година се озовах абсолютно случайно (покрай един познат) в кино Влайкова ли беше (това на Иван Асен II) след шествието им за г-л Луков. Да, гледах и слушах немската реч(имаше специална реч на немски и всички зик хайл-ваха). Хора с психически проблеми и футболни фенове на едно място. Без да искам да обидя, просто хората, които присъстваха бяха такива.
И имам наблюдения върху един сегашен колега от около 3-4 години. И въпреки факта, че много хора могат да нарекат и мен промит мозък, защото съм настроен крайно срещу национализма, това момче ляга и става с идеята за "ВОЙНА!" ... "САМО ВОЙНАТА МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЮДЕО-МАСОНИТЕ".
Ще продължа да нямам повече допирни точки с тези хора и ще продължа да ги считам за "изроди". Продиктувано от чисто човешко нежелание да видя, че такива хора съществуват. Както човек няма навика да се разхожда в циганското гето - защото разходката му няма да е приятна и няма логика да я прави.
И имам наблюдения върху един сегашен колега от около 3-4 години. И въпреки факта, че много хора могат да нарекат и мен промит мозък, защото съм настроен крайно срещу национализма, това момче ляга и става с идеята за "ВОЙНА!" ... "САМО ВОЙНАТА МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЮДЕО-МАСОНИТЕ".
Ще продължа да нямам повече допирни точки с тези хора и ще продължа да ги считам за "изроди". Продиктувано от чисто човешко нежелание да видя, че такива хора съществуват. Както човек няма навика да се разхожда в циганското гето - защото разходката му няма да е приятна и няма логика да я прави.
The names of the future are stamping of impatience.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Т.е. всеки който каже война и смърт за евреите е част от НС?
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Т.е. този човек, за когото говоря е (не по мои доводи, а по негови думи). Ходи на всяко едно организирано мероприятие.
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Кристо, 21 век няма да е по-човечен от който и да е друг, независимо дали ще присъстват комунизЪма или национализЪма. Ако такъв е духа на изказването ти.
Инак, Бавария, за НС и крайнодесните фракции - има достатъчно будни хора, но има и негоден материал като политически цели. Това да настояваш за сваляне на правителство и подмяна с националистически насочено такова е малко или много химера.
1) Крайно(дясно) правителство в Европа (особено в рамките на ЕС) или САЩ е невъзможно да има - чисто и просто въпрос на външен натиск, който ще бъде установен при дори далечна идея за такова
2) Българските ПОЛИТИЧЕСКИ дясно-ориентирани организации (БНС, Атака) правят една голяма грешка - разчитат на фанфари и постановки, но не показват реални ТОЧКИ, които да осъществят и политически план, който да следват, при евентуално качване от тяхна страна на пиедестала
3) Голяма част от крайнодесните партийни привърженици са от работническата класа (нищо лично не влагам в тази класификация) и им е нужен интелектуален елит, който да ръководи дейностите им. Такъв поне за момента липсва.
Казвам го като човек, познаващ достатъчно хора - близко или не от организации, чието име няма смисъл да споменавам.
Инак, Бавария, за НС и крайнодесните фракции - има достатъчно будни хора, но има и негоден материал като политически цели. Това да настояваш за сваляне на правителство и подмяна с националистически насочено такова е малко или много химера.
1) Крайно(дясно) правителство в Европа (особено в рамките на ЕС) или САЩ е невъзможно да има - чисто и просто въпрос на външен натиск, който ще бъде установен при дори далечна идея за такова
2) Българските ПОЛИТИЧЕСКИ дясно-ориентирани организации (БНС, Атака) правят една голяма грешка - разчитат на фанфари и постановки, но не показват реални ТОЧКИ, които да осъществят и политически план, който да следват, при евентуално качване от тяхна страна на пиедестала
3) Голяма част от крайнодесните партийни привърженици са от работническата класа (нищо лично не влагам в тази класификация) и им е нужен интелектуален елит, който да ръководи дейностите им. Такъв поне за момента липсва.
Казвам го като човек, познаващ достатъчно хора - близко или не от организации, чието име няма смисъл да споменавам.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Първия век от съществуването на човек е бил най-човечния...Equilibrium написа:Кристо, 21 век няма да е по-човечен от който и да е друг, независимо дали ще присъстват комунизЪма или национализЪма. Ако такъв е духа на изказването ти.
Сега можем да се радваме, че сме преживели нацизма и комунизма, както през предни епохи са надживявали чумата, холерата, арабските нашествия, разрухата на римския свят, великото преселение на народите и прочее...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кажи ми как се казва?Zahariev написа:Т.е. този човек, за когото говоря е (не по мои доводи, а по негови думи). Ходи на всяко едно организирано мероприятие.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бавария написа:Кажи ми как се казва?Zahariev написа:Т.е. този човек, за когото говоря е (не по мои доводи, а по негови думи). Ходи на всяко едно организирано мероприятие.
Предполагам, че сам знаеш колко некоректно би било. Този човек изпълни функцията си - да бъде даден за пример.
Факт. И не е само за този момент, а ще бъде за всеки един момент.3) Голяма част от крайнодесните партийни привърженици са от работническата класа (нищо лично не влагам в тази класификация) и им е нужен интелектуален елит, който да ръководи дейностите им. Такъв поне за момента липсва.
Бавария,Бавария написа: И едно ми е интересно, що тука толкова мн има подиграващи, пък наживо сички се кефат като ги видят или си траят. Или извадете някакъв нормален довод или стига с мишеподобните заяждания, които стават само ако си зад компютър.
Нали спомена се грешката 1-2-3-4-5 пъти... разбрахме... дайте напред.
Нямам абсолютно никакъв проблем да да се заяждам не само зад компютър, но и пред него, малко встрани и дори отдолу...
Принципно, най-малко аз имам основание да се ебавам с някой за правопис, защото допускам повече грешки в един пост, от колкото прави ромско първолаче...
Въпроса е, че както много хора тук ти казват...има и читави националисти, има и лумпени. Като говориш за познавания и познанства и някакви връзки с тия среди, ще ти кажа, че съм бил активна част от тях известно време...навремето...когато пробъбли още телевизионните игри бяха на мода, Расате беше силен, а Митко Стоянов беше...гимназист.
...и най-добре от всички знам, че има читави...но...някак си точно тези (нацио)анални съпротивители не ми вдъхват доверие. Не знам по-силен аргумент от това - НЯМАМ ИМ (ВИ) ДОВЕРИЕ...
А щом искаш да цитирам и конкретни случаи с тях...последно попаднах случайно около митинга пред гръцкото посолство...
....и същите съпротивители вървяха от двете страни на булеварда: От едната сините...от другата - червените.
...и един, случайно попаднал от грешната страна, обясняваше на приятеля си как трябва да забавят малко хода, чеее не му се марширува с чорбари...
Сега аз те питам...как да вярвам в група хора, че преследва някакви безкористни, национални цели, като не могат да преодолеят дори клубните си различния ?!

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Относно гръцкото посолство, да не говориш на 1-ви май?
Доколкото знам, от НС не отидохме на протеста и той беше на други хора.
---
Като цяло момчета и момичета,
някак не ми се спори и не съм с намерение да убеждавам някой в каквото и да е било.
Като цяло на 11 има протестно шествие,
който има желание да заповяда.
А кой крив... кой прав... това ще видиме дали някога ще се изясни.
---
А относно примера с момчето от НС.
Докато не чуя име не го приемам за сериозно, защото примери от сорта - един човек не са стойностни.
---
Като цяло момчета и момичета,
някак не ми се спори и не съм с намерение да убеждавам някой в каквото и да е било.
Като цяло на 11 има протестно шествие,
който има желание да заповяда.
А кой крив... кой прав... това ще видиме дали някога ще се изясни.
---
А относно примера с момчето от НС.
Докато не чуя име не го приемам за сериозно, защото примери от сорта - един човек не са стойностни.
Хората, за които говоря...имаха вашите отличителни знаци на черните си тениски. Нооо както казваш...вие не сте организация, нямате регистрация и очевидно носите отговорност само за това, за което ти решиш.Бавария написа:Относно гръцкото посолство, да не говориш на 1-ви май?
Затова най-добре ни кажи...."В НС сме аз, Пенчо, Минчо, Захари...и още петима", че да идентифицираме само тях като съпротивители.
...и хем искаш аргументи, хем като ги получиш - "Не ми се спори"...струва ми се, че твоето повече прилича на "мишеподобни заяждания"
Последно промяна от WeeDichou на 04 Сеп 2010, 10:31, променено общо 1 път.

Аз бих попитал Бавария друго: какви са целите на НС? Какво искате да постигнете с инициативите си? Как приемаш факта, че стабилна част от симпатизиращите на НС са с доста маргинален статус (визирам скинчета около и малко след пубертета и пр. неориентирани субекти) и не ти ли се струва това на теб компрометиращо само по себе си за кръжока (нали не сте били регистрирани, значи сте кръжок по интереси), който сте си устроили?
Knights of the Cross