Корал ми поднесе извинения на ЛС! Това е достойно. Няма нищо лошо човек да си види грешката
НЯКОЙ КАЗА ЧЕ ТУК НИКОЙ НИКОГО НЕ ОБИЖДА? В ГРЕШКА СТЕ :(
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
циндил нарече мен и още хора от форума " безполезни" - и с "глупави мнения", цялото му отношение към много хора е некоректно.
да , всеки има право да признае грешката си. за него съм сигурна , че никог аняма да го направи, чудесно все пак , че някои хора са го направили.
иначе преди той да ме обиди бях добър и нежен юзър, който никога не би си позволил да флуди
да , всеки има право да признае грешката си. за него съм сигурна , че никог аняма да го направи, чудесно все пак , че някои хора са го направили.
иначе преди той да ме обиди бях добър и нежен юзър, който никога не би си позволил да флуди
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
С машина не се спори. Няма как да я обориш Razz Razz Razz Razz Освен с един чук Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Първо: Кой е обиждал или критикувал несправедливо модераторите? Може да съм изпуснал, та кажете
Второ: Айде като искате толерантност и вие проявявайте такава, вместо да ръсите изявления от типа на "ми той каза, че 95% от българските жени са генетично увредени курви - това нормално ли е?" - ако сте толерантни, значи ще проявите необходимото уважение към това мнение, както и към всяко друго (например към съответното изказване за мъжете, дето били 95% путьовци или каквото там беше)
и трето: следващия път по-внимателн преценявайте кое да приемате насериозно и кое не
ае наздраве от мен
Второ: Айде като искате толерантност и вие проявявайте такава, вместо да ръсите изявления от типа на "ми той каза, че 95% от българските жени са генетично увредени курви - това нормално ли е?" - ако сте толерантни, значи ще проявите необходимото уважение към това мнение, както и към всяко друго (например към съответното изказване за мъжете, дето били 95% путьовци или каквото там беше)
и трето: следващия път по-внимателн преценявайте кое да приемате насериозно и кое не
ае наздраве от мен
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ама аз винаги съм знаела за какво иде речЕто, Коктейлчето разбра за какво идва реч
Несправедливо ли? Съвсем справедливо. Ти мен кога си ме видял да злословя? Щом дотук направихме сумати теми за това чудо, значи има защо. И не се обаждай, като не знаеш.pora_e_priqtel написа:Първо: Кой е обиждал или критикувал несправедливо модераторите?
Не и докато не се вземат меркитеkokteil_molotow написа:ама аз винаги съм знаела за какво иде речЕто, Коктейлчето разбра за какво идва речслед като се навикахме, накарахме и почти наритахме, всичко ще завърши добре
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Не и докато не се вземат меркитеКод за потвърждение: Избери целия код
ами от тук нататък, хората които искате да си занимавате с модерирането, мисля че няма никакви пречки да направите това, което намерите за добре и справедливо, само че в съответствие с правилата на форума и елементарните човешки правила на общуването :) нищо толкова страшно не е станало, всички , които искат да са модератори, може би могат да станат защото няма кой знае какви изисквания към това. идеята беше да не се зачеркват старите модове, защото всички много добре знаем какво означават те.и не е коректно :) това , че форумът вече се е променил и за съжаление в кофти насока от ноември, е факт. дано успеете да защитите реномето му на форум на Софийския Университет :roll:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър