Подготовката по история за 19 юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Глупости. Пълни.raduslaf написа: Не е верно това.Темата за Църквата отпада.Няма да се падне на редовния 100%, просто защото няма да бъде сложена в пликовете
Подобни "чудеса" са се случвали дори в ЮЗУ в Благоевград - една и съща тема се пада два пъти. Не я махат Църквата.
Темите, които няма да са в жребия са Първа и Втора Световна война със сигурност. За останалите нямам идея.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- raduslaf
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да точно така...случвали са се в Благоевград, но не и в Сф...какво сравнение правиш ти.Освен това инфото ми е от човек, който определя кои теми да са в пликоветеFeverNew написа:Глупости. Пълни.raduslaf написа: Не е верно това.Темата за Църквата отпада.Няма да се падне на редовния 100%, просто защото няма да бъде сложена в пликовете
Подобни "чудеса" са се случвали дори в ЮЗУ в Благоевград - една и съща тема се пада два пъти. Не я махат Църквата.
Темите, които няма да са в жребия са Първа и Втора Световна война със сигурност. За останалите нямам идея.
justice [ftbc]
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Както каза raduslaf - "инфото ми е от човек, който определя кои теми да са в пликовете". Обаче само това е твърдо. Друго не каза.MIND FIELD написа:FeverNew
ти пък от къде реши,че Първа и Втора няма да ги има на изпита ?
ако не е тайна !?!?
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Аз пък смятам че има голяма вероятност да се падне управлението на БЗНС- 1918-1923г.FeverNew написа:Както каза raduslaf - "инфото ми е от човек, който определя кои теми да са в пликовете". Обаче само това е твърдо. Друго не каза.MIND FIELD написа:FeverNew
ако не е тайна !?!?
На курса професора който изнесе лекцията, Любомир Огнянов(който беше в комисията сега на предварителния, и ще е и на редовния), ни издиктува един въпрос на който обърна особено внимание, и каза че никъде няма да го намериме в учебниците, тъй като е бил взет направо от една дипломна работа няколко дни преди това. А именно въпроса за следвоенната окупация на БГ от Съглашенските войски. Направи ми впечатление че това го издиктува много бавно и внимателно и обърна особено внимание и ни каза добре да го научиме.
Затова...всичко е възможно.
Аз пък не смятам,че това е критерий. На тях това им е работата-да предадат всичко по най-добрия начин. А що се отнася до това,че е продиктувал нещо,което на друго място го няма-нормално е! Този човек сам каза,че е отделил доста време да се занимава със всичко свързано с БЗНС,така че това да сподели нещо изучавано от него му прави чест,но далеч не означава,че ще се падне тази тема. Неслучайно в моята книжка срещу името Любомир Огнянов пише "БЗНС-то" и то с най-добри чувства,без капка ирония.flyhouse написа:Аз пък смятам че има голяма вероятност да се падне управлението на БЗНС- 1918-1923г.FeverNew написа:Както каза raduslaf - "инфото ми е от човек, който определя кои теми да са в пликовете". Обаче само това е твърдо. Друго не каза.MIND FIELD написа:FeverNew
ако не е тайна !?!?
На курса професора който изнесе лекцията, Любомир Огнянов(който беше в комисията сега на предварителния, и ще е и на редовния), ни издиктува един въпрос на който обърна особено внимание, и каза че никъде няма да го намериме в учебниците, тъй като е бил взет направо от една дипломна работа няколко дни преди това. А именно въпроса за следвоенната окупация на БГ от Съглашенските войски. Направи ми впечатление че това го издиктува много бавно и внимателно и обърна особено внимание и ни каза добре да го научиме.
Затова...всичко е възможно.
Разбира се,всичко това не означава,че тази тема няма да се падне:) Просто тя продължава да бъде едната от всички възможни,поне според мен
- Kristinche
- В началото бе словото
[quote="flyhouse"]
А именно въпроса за следвоенната окупация на БГ от Съглашенските войски.
А пък аз се чудя, защо това не мога да го намеря?!
А ако не е тайна каза ли ви колко ще санкционират ако го няма разгледан този въпрос в темата?
А именно въпроса за следвоенната окупация на БГ от Съглашенските войски.
А пък аз се чудя, защо това не мога да го намеря?!
А ако не е тайна каза ли ви колко ще санкционират ако го няма разгледан този въпрос в темата?
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
О, и аз така. След издънката на 21 вече знам, че всичко трябва да се знае. Излъгах се аз, че 5 години подред се е падало Възраждане, не го научих, преговорих другите два периода и какво - 2. А по-тъпото е, че си излязох, предадох се и сега мн ме е яд. Все щях да скалъпя нещо за четворка. Ама то си е за мен. Яд не яд, това е положението. Браво на всички, които са успяли, а не са си излязли като мен!katiunki написа:Добре, ама ако тези от СУ решат да се изгаврят...Всеки сам си преценява, аз рискове повече не поемам.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Мдааа...всичко това ми звучи познато.Johana Jotkova написа:О, и аз така. След издънката на 21 вече знам, че всичко трябва да се знае. Излъгах се аз, че 5 години подред се е падало Възраждане, не го научих, преговорих другите два периода и какво - 2. А по-тъпото е, че си излязох, предадох се и сега мн ме е яд. Все щях да скалъпя нещо за четворка. Ама то си е за мен. Яд не яд, това е положението. Браво на всички, които са успяли, а не са си излязли като мен!katiunki написа:Добре, ама ако тези от СУ решат да се изгаврят...Всеки сам си преценява, аз рискове повече не поемам.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Ясно ми е това за четворката, ама нали се сещаш, че все нещо знам от тая тема, ама сметнах, че 4 няма да ми е достатъчно за нищо и се отказах. Ама сега ме е яд. Абе кат и да е... 19 ме зове. 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби