Бездомните кучета в столицата

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Как може да бъде разрешен въпросът с бездомните кучета?

С безболезнена смърт.
7
41%
С кастрация и обезпаразитяване.
5
29%
Със създаване на специални пансиони.
4
24%
Какво против животинките, не ми пречат.
1
6%
Вече съм изпранил(а) 3 поколения кученца зад блока.
0
Няма гласували

Общо гласове: 17

Аватар
coup
Вазов

Бездомните кучета в столицата

Мнение от coup »

Подписът на форумеца с най-много мнения (един е той и всички го знаем :) ) ме наведе на мисълта да отворя тези тема. Умишлено уточнявам, че става въпрос за безпризорните гадини в столицата, тъй като тук са най-много, и ви моля да не бъркате любовта с животните изобщо!Нямам нищо против чистите домашни кучета на каишка, а краставите помияри. Според мен те нямат място в никой град, още по-малко в София. Опасни са, разнасят болести, хапят, плашат много хора. Живеят си щастливо с разни подадени им боклуци - знам едно куче от 6-7 години, което се мотае до училището ми, се изхранва с хвърлени ученически закуски и е имало поне 4 раждания! :evil: Какво е това? И как трябва да спре? :?
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Трябва да ги приспят. И аз обичам животните, ама хората ги обичам повече :) . Сега ще ми се навъдят разни любители да обесняват как кучетата не били виновни и как не хапели и не нападали хората. Не ми говорете глупости, в моя квартал има 4-5 ГЛУТНИЦИ. Това е безобразие, почнали са да ръмжат и да лаят не само по други кучета, но и по хора. Трябва да се разкарат. Сори, тъжно, но факт!
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Wisp написа:Трябва да ги приспят. И аз обичам животните, ама хората ги обичам повече :) . Сега ще ми се навъдят разни любители да обесняват как кучетата не били виновни и как не хапели и не нападали хората. Не ми говорете глупости, в моя квартал има 4-5 ГЛУТНИЦИ. Това е безобразие, почнали са да ръмжат и да лаят не само по други кучета, но и по хора. Трябва да се разкарат. Сори, тъжно, но факт!
напълно съм съгласен!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Хубава тема.
Няма да посочвам конкретен отговор, но и аз като колегите смятам, че приоритет трябва да се дава на хората, а не на бездомните животни.
И мен ме е хапало куче, десетки пъти съм въртял педалите като луд, с риск да се забия в нещо или някого, само и само да избягам от някоя бясна глутница :)
А във вестниците и новините четем и чуваме за далеч по-плашещи случаи, които едно цивилизовано общество не бива да допуска :?
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Бе в краен случай и удар с права лопата ще ми се стори хуманен, ако от това зависи здравето и спокойствието на децата ни :twisted:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Циндил-Пиндил написа:Бе в краен случай и удар с права лопата
с лизгар :lol: :lol: :lol:
Ами правилно - смърт някаква, пък и безболезнената струва пари. А лопата и кол - безплатни :lol: :lol: :lol:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Гласувах за втория отговор.Само да питам какво означава изпранил(а)?Изхранил(а) или някаква диалектна дума?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

nightwish написа:Само да питам какво означава изпранил(а)?
Аз си правя доста неприлични асоциации :oops: :oops: :lol:
Да, май "изхранила" е искала да напише :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

И аз съм за кастрация и обезпаразитяване.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Raya_Alexandra написа:И аз съм за кастрация и обезпаразитяване.
Това не е решение. Все ще се намери едно помиярче, чиито генитали са наред и ще свърши работата. :evil: :evil: :evil:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Алекс,имаш ли представа какви мерки са предприети срещу бездомните кучета в Бургас?Защото определено ние нямаме проблеми с тях.Сещам се само за две бездомни кучета в моя комплекс,при това и двете първоначално са си имали стопанин.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

nightwish написа:Алекс,имаш ли представа какви мерки са предприети срещу бездомните кучета в Бургас?Защото определено ние нямаме проблеми с тях.Сещам се само за две бездомни кучета в моя комплекс,при това и двете първоначално са си имали стопанин.
Нямам представа какви мерки са взети, но определено нямаме проблем. Ало, софиянцитееее, земете пример от нас! 8)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Тема: Бездомните кучета в столицата

пост:
nightwish написа:Алекс,имаш ли представа какви мерки са предприети срещу бездомните кучета в Бургас?
Няма да коментирам, сетете се :D :D :D
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

iliyan написа:Тема: Бездомните кучета в столицата

пост:
nightwish написа:Алекс,имаш ли представа какви мерки са предприети срещу бездомните кучета в Бургас?
Няма да коментирам, сетете се :D :D :D
Трябва да оцениш благородството на nightwish, която търси начина, по който сме се справили с проблема в Бургас и по който може да се справите и вие... с Бездомните кучета в столицата. :wink:
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

В 50а на Студенстки град си имаме 2 бездомни кучета, които спят във входа. А са ги пипнали, я съм ги изплющял! 8)
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”