Не разбирам
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Не разбирам
Не разбирам защо никой не харесва логопедия.спец.педагогика и прочее
Видях по-горе във форума мнения на първокурсници.Например аз издържах историята над 5 и бала ми е 27.06 доста добър за всички специалности с история,но първо желание ще пиша спец.педагогика(бал от м.г 21,00) 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Не разбирам
Какво значение има мнението на разни момченца и момиченца, които са в Университета само заради дипломата?KEDI написа:Не разбирам защо никой не харесва логопедия.спец.педагогика и прочееВидях по-горе във форума мнения на първокурсници.Например аз издържах историята над 5 и бала ми е 27.06 доста добър за всички специалности с история,но първо желание ще пиша спец.педагогика(бал от м.г 21,00)
Ако ти харесва тази специалност и смяташ, че има възможности за реализация след като я завършиш, не оставяй другите да те разколебаят.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
слад завършането ти на бакалавърската програма може да запишеш всяка една магистратура в СУ. Ако някои от дисциплините ти съвпадат с изучаваните досега, магистратурата е 2 семестъра, ако ли не: между 3 и 4 семестъра, възможно е да те карат да държиш приравнителни тестове по нещо ако решат, но за психологията май няма...KEDI написа:E-E има,aма това е друг въпрос![]()
Апропо е ли възможоно след това да запиша магистратура Психология
Ако може- е това е което искам
![]()
![]()
Също така се подготви да плащаш, защото държавната поръчка е мн малък брой...
Надявам се че ти отговорих на въпроса