Допълнителен прием I етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
wendy
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап

Мнение от wendy »

Най-интересното е, че в момента пише, че мин.бал за психология е 27, моят също е толкова
и ми е чудно какво трябваше да направя /или да не правя/ , за да можех сега да съм студентка :lol:
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

wendy написа:Най-интересното е, че в момента пише, че мин.бал за психология е 27, моят също е толкова
и ми е чудно какво трябваше да направя /или да не правя/ , за да можех сега да съм студентка :lol:

ми на първо време да имаш........................Пари ИИИИИИИИ връзки
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Или просто да беше учила когато е трябвало :salute:
Журналистика /редовно/ 1. курс
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

angeloff написа:Или просто да беше учила когато е трябвало :salute:

явно е учила щом и стига бала да влезе
maina_girl_yee
От дъжд на вятър

Мнение от maina_girl_yee »

Момичето е имало бал и е трябвало да влезе ама некви тъпи кифли с пари са я изместили нормално е в България :evil: сме все пак...
zaekqdosan
От дъжд на вятър

Мнение от zaekqdosan »

Я кажете има ли някой с философия
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

@maina_girl_yee може би бала на момичето е достигнало до минималния бал, а е имало сигурно друга, която е изкарала по-висок от нейния и следователно тая с по-високия са я взели :) Всичко е доза късмет, но не забравяйте всички, че имате и другата година. @zaekqdosan провери някъде по темите в форума за Философията и ще намериш ;) Който си е учил, ще сполучи, а този който не е сполучил, ще се потруди повечко и ще успее! ;)
maina_girl_yee
От дъжд на вятър

Мнение от maina_girl_yee »

IcebreakerR написа:@maina_girl_yee може би бала на момичето е достигнало до минималния бал, а е имало сигурно друга, която е изкарала по-висок от нейния и следователно тая с по-високия са я взели :) Всичко е доза късмет, но не забравяйте всички, че имате и другата година. @zaekqdosan провери някъде по темите в форума за Философията и ще намериш ;) Който си е учил, ще сполучи, а този който не е сполучил, ще се потруди повечко и ще успее! ;)
ХА-ХА :lol: ама и аз съм една
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

wendy , не се връзвай на angleloff, той е вечният гений в журнлистика редовно , който смята , че е хаванал Господ за онова под онова..... 27 бал не се стига толкова лесно, очеизбодно е , че си изкарала висока, макар и недостатъчна оценка. БЪга е в системата на СУ- отново.Отиваш и си търсиш правата след като в ПИ ти показва , че има свободни места и в моята ПИ пише , че за Психология едно място не е запълнено .
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

И моя съвет е да идеш и да се разправяш,защото помня един случай,където детето отива и си изкарва кандидат-студенсткият изпит с 5 и нещо,при което не влиза в нито една специалност,нито на първо,нито на второ,нито на трето класиране.Майка му отишла да се разправя с ректора и те казали: Ама при такава оценка трябва да е вътре,и се оказа че е станало объркване.Така че,всичко е възможно.
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
wendy
В началото бе словото

Мнение от wendy »

white_cat написа:И моя съвет е да идеш и да се разправяш,защото помня един случай,където детето отива и си изкарва кандидат-студенсткият изпит с 5 и нещо,при което не влиза в нито една специалност,нито на първо,нито на второ,нито на трето класиране.Майка му отишла да се разправя с ректора и те казали: Ама при такава оценка трябва да е вътре,и се оказа че е станало объркване.Така че,всичко е възможно.
И майка ми ми предлагаше да ходим до ректори и разни такива. Не знам дали ще има ефект
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

Мнение от svetlio.pernik »

Поне ще си опитала :wink:
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

wendy написа:
white_cat написа:И моя съвет е да идеш и да се разправяш,защото помня един случай,където детето отива и си изкарва кандидат-студенсткият изпит с 5 и нещо,при което не влиза в нито една специалност,нито на първо,нито на второ,нито на трето класиране.Майка му отишла да се разправя с ректора и те казали: Ама при такава оценка трябва да е вътре,и се оказа че е станало объркване.Така че,всичко е възможно.
И майка ми ми предлагаше да ходим до ректори и разни такива. Не знам дали ще има ефект

Отивай и не му мисли,щом бала ти стига не виждам проблем да не влезнеш.Късмет :)
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

wendy написа:
Един приятел кандидатства Право в ПУ. И се оказва, че не е приет на нито едно класиране, а балът му е доста над минималния. В последствие се оказало, че балообразуващите му оценки са объркани и му дадоха право да се запише.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
wendy
В началото бе словото

Мнение от wendy »

Мерси, че ме надъхахте. В крайна сметка ректора ли трябва да търся :roll:
Не ми е ясно към кого да се обърна. Ако някой е по-информиран да пише
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”