и ми е чудно какво трябваше да направя /или да не правя/ , за да можех сега да съм студентка
Допълнителен прием I етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап
Най-интересното е, че в момента пише, че мин.бал за психология е 27, моят също е толкова
и ми е чудно какво трябваше да направя /или да не правя/ , за да можех сега да съм студентка
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
wendy написа:Най-интересното е, че в момента пише, че мин.бал за психология е 27, моят също е толкова
ми на първо време да имаш........................Пари ИИИИИИИИ връзки
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Или просто да беше учила когато е трябвало 
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
angeloff написа:Или просто да беше учила когато е трябвало
явно е учила щом и стига бала да влезе
-
maina_girl_yee
- От дъжд на вятър
Момичето е имало бал и е трябвало да влезе ама некви тъпи кифли с пари са я изместили нормално е в България
сме все пак...
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Я кажете има ли някой с философия
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
@maina_girl_yee може би бала на момичето е достигнало до минималния бал, а е имало сигурно друга, която е изкарала по-висок от нейния и следователно тая с по-високия са я взели
Всичко е доза късмет, но не забравяйте всички, че имате и другата година. @zaekqdosan провери някъде по темите в форума за Философията и ще намериш
Който си е учил, ще сполучи, а този който не е сполучил, ще се потруди повечко и ще успее! 
-
maina_girl_yee
- От дъжд на вятър
ХА-ХАIcebreakerR написа:@maina_girl_yee може би бала на момичето е достигнало до минималния бал, а е имало сигурно друга, която е изкарала по-висок от нейния и следователно тая с по-високия са я взелиВсичко е доза късмет, но не забравяйте всички, че имате и другата година. @zaekqdosan провери някъде по темите в форума за Философията и ще намериш
Който си е учил, ще сполучи, а този който не е сполучил, ще се потруди повечко и ще успее!
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
wendy , не се връзвай на angleloff, той е вечният гений в журнлистика редовно , който смята , че е хаванал Господ за онова под онова..... 27 бал не се стига толкова лесно, очеизбодно е , че си изкарала висока, макар и недостатъчна оценка. БЪга е в системата на СУ- отново.Отиваш и си търсиш правата след като в ПИ ти показва , че има свободни места и в моята ПИ пише , че за Психология едно място не е запълнено .
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
И моя съвет е да идеш и да се разправяш,защото помня един случай,където детето отива и си изкарва кандидат-студенсткият изпит с 5 и нещо,при което не влиза в нито една специалност,нито на първо,нито на второ,нито на трето класиране.Майка му отишла да се разправя с ректора и те казали: Ама при такава оценка трябва да е вътре,и се оказа че е станало объркване.Така че,всичко е възможно.
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
И майка ми ми предлагаше да ходим до ректори и разни такива. Не знам дали ще има ефектwhite_cat написа:И моя съвет е да идеш и да се разправяш,защото помня един случай,където детето отива и си изкарва кандидат-студенсткият изпит с 5 и нещо,при което не влиза в нито една специалност,нито на първо,нито на второ,нито на трето класиране.Майка му отишла да се разправя с ректора и те казали: Ама при такава оценка трябва да е вътре,и се оказа че е станало объркване.Така че,всичко е възможно.
- svetlio.pernik
- Да живей словото
Поне ще си опитала 
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
wendy написа:И майка ми ми предлагаше да ходим до ректори и разни такива. Не знам дали ще има ефектwhite_cat написа:И моя съвет е да идеш и да се разправяш,защото помня един случай,където детето отива и си изкарва кандидат-студенсткият изпит с 5 и нещо,при което не влиза в нито една специалност,нито на първо,нито на второ,нито на трето класиране.Майка му отишла да се разправя с ректора и те казали: Ама при такава оценка трябва да е вътре,и се оказа че е станало объркване.Така че,всичко е възможно.
Отивай и не му мисли,щом бала ти стига не виждам проблем да не влезнеш.Късмет
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Един приятел кандидатства Право в ПУ. И се оказва, че не е приет на нито едно класиране, а балът му е доста над минималния. В последствие се оказало, че балообразуващите му оценки са объркани и му дадоха право да се запише.wendy написа:И майка ми ми предлагаше да ходим до ректори и разни такива. Не знам дали ще има ефектwhite_cat написа:И моя съвет е да идеш и да се разправяш,защото помня един случай,където детето отива и си изкарва кандидат-студенсткият изпит с 5 и нещо,при което не влиза в нито една специалност,нито на първо,нито на второ,нито на трето класиране.Майка му отишла да се разправя с ректора и те казали: Ама при такава оценка трябва да е вътре,и се оказа че е станало объркване.Така че,всичко е възможно.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Мерси, че ме надъхахте. В крайна сметка ректора ли трябва да търся
Не ми е ясно към кого да се обърна. Ако някой е по-информиран да пише
Не ми е ясно към кого да се обърна. Ако някой е по-информиран да пише