П.С. Форумът ви може да е на кирилица, ма тя кирилицата и да ви изнасили пак няма да я научите.
Секси ли е Миляна Каймакамова?
-
daviseravustatanavsi4ki
- В началото бе словото
Ей, педали, по-скапан форум от тоя НЯМА!Едно голямо БАТЕНЦЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! Шлая си се аз из нета и изведнъж се сетих за ония кандидат-студентчета, дето им требат 2 висши за да си избършат гъза. Влизам тук, после във форума и кво да видя - "Кандидат-студентска кампания"- оле Боже!Един въпрос- шо, вместо да се морите да измисляте всевъзможни начини за преписване(то вас вече и това ви мързи да правите), не земете да си седнете на говнените пещери и не научите някоя и друга тема, а?Как изобщо сте стигнали дотук, егаси КОРУПЦИЯТА!!!!!!!!!! Ако ви засегна- сори- малко съм кознат. Относно вече приетите(със свирки или с труд-вие си знаете)-вие сте онази част от кандидатчетата, дето не я мързяло кат е влизала, но сега леко я мързи заради джойнта(все пак сте вътре, а и сте се мръднали за форума-не много скопосон,ма то тва може за 5 миннути трезвеност). Последно за кандидитите- вий май не знаете кво се прави на тея изпити- абе майките ви са по-адекватни като духат, бе! Все пак ви признавам нещо - акъл от никъде, ама пищови ша изваадите и от гъза на квесторите! И да знаете, че за педерастията си сте си виновни само ВИЕ. Ае довиждане че майките ви плачат за кура ми (поздравявам и ония от вас дето имат сестри).
П.С. Форумът ви може да е на кирилица, ма тя кирилицата и да ви изнасили пак няма да я научите.
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
daviseravustitenavsi4ki!
- В началото бе словото
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: