Аз.Та какво ще ми отрежешiliyan написа:Кой гласува против? Ше му отрежа пишката.
Нови модератори
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ще му се обадя, когато се уверя, че имам правото да го направя.iliyan написа:Кой гласува против? Ше му отрежа пишката. Уфффф, 7:5 е.
Цинди, обаждай се на Димо, докато не се развали работата заради някакви неорентирани, които не знаят за какво идва реч.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щеше ми се той или някой от модераторите да изкаже мнение, но не би
Колега, не прави грешката, която допускат повечето тук, включително и модераторите - целта на един мод не трябва да бъде модерирането на всяка цена!mushroomhead написа:Точно в раздел "музика" няма нищо за модериране![]()
Това, че съм изявил желание да бъда мод в любимия ми раздел, не значи, че смятам да се намесвам вещо във всяка пусната тема там. Дори напротив - ще се радвам ако изобщо не ми се налага да се изявявам в тази си светлина.
И тъй като повечето потребители заявиха, че трябват още модератори, аз предлагам услугите си там, където смятам, че ще бъда най-вещ и полезен.
Пийс!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Крематори си има съвсем основателна причина да не може да влезе във форума тези дни.А и докато не почнем да плащаме на модераторите нямаме право да предявяваме изисквания да бъдат постоянно във форума.Точно поради тази причина трябват повече модератори за да може почти във всеки момент да има контрол.iliyan написа:Ама как ще се обадят? Страх ги еЦиндил-Пиндил написа:Ще му се обадя, когато се уверя, че имам правото да го направя.
Щеше ми се той или някой от модераторите да изкаже мнение, но не би![]()
Нали виждат, че нашата работа аха да стане
![]()
![]()
![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.