Умеете ли да готвите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: Умеете ли да готвите?
Няма да се разсърдя, ако пратиш малко
Точно такова нещо ми се хапва, ммм..
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Преди години се влюбих в едно момиче. Мислех си..ще й дам целият свят, ще се грижа за нея, ще живея за нея, но трябва да имам качествяа, нещо с което да задържа вниманието й....така се научих да готвя и то добре.
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Много мило
И полезно за теб...
По темата- нямам търпение да си взема фурничка с котлонче, миналата година готвих на чужди котлончета, но тази- обявявам готварска независимост
Ще си правя бързи вкусотийки и никога вече няма да ям боклуците на столовете или на бързото хранене 
По темата- нямам търпение да си взема фурничка с котлонче, миналата година готвих на чужди котлончета, но тази- обявявам готварска независимост
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Похвално!
Искам да заявя, че с моята приятелка си готвим всякакви неща през цялото време
Нищо почти не сме повтаряли в менюто: на нова година направихме страхотна баница с късмети (бяхме си само двамата и тя написа 10 късмета, после аз и накрая ровичкахме в хубавата баница), брауни (имам и снимков материал) и печени картофи с копър и чесън на фурна; кюфтета по рецепта на баба ми; панирано пиле с корнфлейкс; МУСАКАХАХАХА (беше егаси вкусната мусака, заклевам се); пица и др.
Много е забавно като го правиш с любимия ти човек и даже едно от нещата, които много обичам да правя с нея, е да готвя, понеже дълго време преди да се запознаем исках да се науча да готвя разни неща. Така че мога да готвя гореспоменатите неща, плюс още няколко, които са доста лесни - спагети болонезе, пържени яйца, картофена салата...
Искам да заявя, че с моята приятелка си готвим всякакви неща през цялото време
Нищо почти не сме повтаряли в менюто: на нова година направихме страхотна баница с късмети (бяхме си само двамата и тя написа 10 късмета, после аз и накрая ровичкахме в хубавата баница), брауни (имам и снимков материал) и печени картофи с копър и чесън на фурна; кюфтета по рецепта на баба ми; панирано пиле с корнфлейкс; МУСАКАХАХАХА (беше егаси вкусната мусака, заклевам се); пица и др.
Много е забавно като го правиш с любимия ти човек и даже едно от нещата, които много обичам да правя с нея, е да готвя, понеже дълго време преди да се запознаем исках да се науча да готвя разни неща. Така че мога да готвя гореспоменатите неща, плюс още няколко, които са доста лесни - спагети болонезе, пържени яйца, картофена салата...
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Мирелла
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: първи
Наложи ми се да се науча
( хаха,на тази крехка възраст... е,хайде...аз отивам да бачкам ( в ресторант )
)
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Мога бъркани яйца и да задуша говежди език-става перфектен заместител на саламите.

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
Откакто имам условия готвя доста често и често се получават нещата.
Тъкмо консумирах от картофената си яхнийка - сравнително бърза и лесна, евтина и вкусна.
Тъкмо консумирах от картофената си яхнийка - сравнително бърза и лесна, евтина и вкусна.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Според свидетелски показания правя най-вкусната лазаня и най-вкусните сладки с алкохол.
Иначе умея да готвя спагети и въобще всякакъв вид паста, супи (не от тези на Маги!), начукани пържолки с марината, мекици, бухтички, палачинки, палачинкова солена торта, пълнени чушки, всякакви запечени ястия с картофи и т.н.
Само че ме мързи, готварската муза ме навестява едва няколко пъти месечно.
Иначе умея да готвя спагети и въобще всякакъв вид паста, супи (не от тези на Маги!), начукани пържолки с марината, мекици, бухтички, палачинки, палачинкова солена торта, пълнени чушки, всякакви запечени ястия с картофи и т.н.
Само че ме мързи, готварската муза ме навестява едва няколко пъти месечно.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."