2. Откъде си? - От Софията.
3. Кога си роден? (+ година) - март 1991
4. (Дай линк със снимка.) - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &start=615
5. Какво и къде (ще) учиш? - Идвам от Френската и ще уча Право
6. Защо точно това? - Защото реших, че ще се занимавам с това.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? -Много неща, между които лекар и фризьор
8. А какъв стана? - Рунтав.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - По-добър от това, което бях преди малко.
10. Работиш ли? Какво? - Активно безработен съм.
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Да посетя Япония, Прага и Лондон.
12. Как смяташ да я изпълниш? - Нямам никаква идея
13. Обичаш ли? - До дъното на душата ми.
14. Обичан ли си? - Определено.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Имам
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Няма идеална, но тази определно се доближава.
17. С какво се гордееш? - С това, което съм постигнал (макар и да не е много) и приятелствата, които имам с едни много прекрасни хора, които държат много на мен.
18. От какво се срамуваш? - От моята неопитност.
19. На кого би искал да приличаш? - Наследил съм отчасти характера на дядо ми,който беше най-добрия човек за мен и ми се иска по доброта да съм като него.
20. А на кого - не? - На много хора...
21. Опиши себе си с една дума. - Емоционален.
22. Опиши приятелите си с една дума. - Различни.
23. Какво те възхищава? - Силата на духа.
24. Какво те отблъсква? - Завистта, насилието над слабите.
25. В какво настроение си най-често? - В хубаво настроение, разбира се
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Винаги ми е било интересно да узная това. Нямам идея. Повечето хора остават с хубави впечатление от мен
27. А как искаш да те възприемат? - Като равен.
28. Какво е за теб сексът? - Страст, която може да те подлуди.
29. А светът? - Един голям парк, който изучавам, разхождайки се в един момент, тичайки в друг, пълзейки в трети.
30. Как виждаш света след 10 години? - По-стар с 10 години
31. Къде би искал да живееш? - В България.
32. Какво би искал да притежаваш? - Щастливо и здраво семейство.
33. Опиши идеалния партньор. -Човекът, който ще те приеме с всичките ти черти, било то лоши или добри. Човек, който те обича безумно много и ти го показва постоянно. Човек, който уважава мнението ти, вкусовете и решенията, които взимаш. Човек, с когото можеш да споделиш всичко и с когото можеш да говориш на всяка тема. Човек, с когото да посрещнеш несгодите на живота и с когото да ги преодолееш. Човек, който ти дава сили да вършиш невъзможното, който извисява духа ти до небето.
34. Колко деца искаш да имаш? - Ако е дал Господ, 2-3
35. От какво искаш да умреш? - Аз обичам живота и гледам към него.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Един по-добър свят за децата ми.
37. А да направиш? - Да направя възможно най-много добро на света.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Приятелката ми.
39. Най-лошото? - Смъртта на дядо ми.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб?- Трудно ми е да избера.
41. А най-подлото? - Да злословят за мен, докато ме няма.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Мразя лошото у хората. Макар и да вярвам, че у всички съществува една изначална човешка добрина, понякога злото взима превес и това събужда голям гняв и омраза в мен.
46. Кое свое качество не понасяш? - Качество е нещо, което е твой плюс. Как да не понасям положителните неща в мен?
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Никой няма право да отнема живота на друг човек. Това е извън нас и ние нямаме право да решаваме кой да живее и кой не. Доколкото се познавам, ако изпадна в някакъв хипер гняв е възможно да стигна до крайности. Готов съм на всичко за да предпазя тези, които обичам.
48. Какво ще кажеш за България? - Красива страна с богата история, но с изтрещял народ.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Предоволен съм. Имам и съм постигнал всичко, което съм си пожелал дотук.
50. Какво би променил в света? - Бих желал да направя така, че хората навсякъде да станат по-състрадателни и добри едни с други.
51. Любим цитат? - Когато един мъдър човек научи много впоследствие разбира, че не знае нищо.
52. Любим исторически период? Защо? - Античността. Защото тази епоха е дала началото на повечето неща, които познаваме днес.
53. Любима личност? Защо? - Христо Ботев. Защото духът му е чудовищно силен, целият е една буря от емоции за мен. Когато чета поезията му и публицистиката му си давам сметка какъв невероятен човек е бил.
54. Любим сезон? - Лятото.
55. Любим цвят? - Червен.
56. Любимо животно? - Мечката, предполагам...
57. Каква музика предпочиташ? - Метъл, но слушам и куп други неща, които са почти абсолютна негова противоположност.
58. Любим автор? - Не съм достатъчно начетен за да отговоря категорично
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Любима книга - Бушидо, приключенията на Арсен Люпен, Донеси ми главата на принца (Р.Зелазни); Разказ -"Слабото място" от поредицата Благородният мошеник в "Хиляда долара" (сборник избрани разкази на О'Хенри); Бенковски от Епопея на забравените ако се брои
60. Любим филм? - Последният самурай, Изкуплението Шоушенк и още много други.
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Нямам.
63. Любимо ядинье? - МУСАКА
64. Пийнье? - Бираа Бира Бираааааааа
65. Имаш ли хоби? Какво? - Да гледам аниме.
66. Спортче, нещо? - Баскет преди, може и пак... 7 години карате шотокан.
67. Имаш ли братя и/или сестри? Сестра.
68. Домашен любимец? Име? - Стамат. Само аз го виждам.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Нямам.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не.
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Да, но не съм имал кой знае какви.
72. В какво вярваш? - В себе си и в Бог.
73. Какво искаш? - Да имам щастие и да го споделям с когото срещна по пътя си.
74. Твоето мото? - Бъди силен за себе си и за другите.
75. Какъв е смисълът на живота? - Да докоснеш колкото се може повече хора с добротата ти, която да просъществува занапред дори когато теб те няма.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник?
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец?
Bonus track 2: Най-противен форумец?