ЦвъкFloWersOfEviL написа:Май не гледай Слави, ахахаххахахаха, иначе щеше да знаеш много добре![]()
![]()
Емии нямам мнение по тематаааBorisg написа:Е ти не ми отговори на най-интересната част от въпросите ми, за икономиката според Кристалина Георгиева
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
ЦвъкFloWersOfEviL написа:Май не гледай Слави, ахахаххахахаха, иначе щеше да знаеш много добре![]()
![]()
Емии нямам мнение по тематаааBorisg написа:Е ти не ми отговори на най-интересната част от въпросите ми, за икономиката според Кристалина Георгиева

Eleanor написа:още се сетих...![]()

1. Каквото ми изникне в ума.. Хора, части от лица, някакви абстрактни простотиикиEleanor написа:какво най- много обичаш да рисуваш- пейзажи, натюрморт, графика....?
до колко см токче си позволяваш, имайки предвид ръста си? (ако правилно съм разбрала)

Еее ти пък, представи си колко много са ми недостатъците тогаваArmin^^ написа:Тука стана егати рекламата, то не бяха 183 санта, гърди, бдсм, ездачки, мездачки, бели шоколадчета Своге, ДП, 13 сантиметрови токчета, потничета и кецове, бах мааму, представям си в момента колко човека пътуват към Своге.