Sonisphere Festival

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
Rising
Пишете, о, братя

Re: Sonisphere Festival

Мнение от Rising »

От известно време витаят слухове, че Мейдън почти сигурно ще са единият хедлайнер догодина ... Ще видим.

Сетлистът им ще бъде базиран отново на албумите от Brave New World насам, като ще включат и някои песни от Final Frontier.. Разнообразие да има. :P
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Много се говори за Медън да, ама не знам дали не е само някаква еуфория на феновете.
Ако дойдат ще е велико, изпуснах ги в Клуж, тук обаче няма да ми избягат.
То май не се знае колко вечери ще е фестивалът?
Аватар
Rising
Пишете, о, братя

Мнение от Rising »

В Клуж чух, че е било на доста високо ниво по отношение на заряд и атмосфера ( въпреки че се е провел на някакъв голям паркинг). И Дикинсън е казал : Scream For Me, Bulgaria :mrgreen: , тъ се наложило след време да се поправя и да замазва грешката. Това е бил сетлистът :

1. The Wicker Man
2. Ghost Of The Navigator
3. Wrathchild
4. El Dorado
5. Dance Of Death
6. The Reincarnation Of Benjamin Breeg
7. These Colours Don't Run
8. Blood Brothers
9. Wildest Dreams
10. No More Lies
11. Brave New World
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden
# Encore:
14. The Number of the Beast
15. Hallowed Be Thy Name
16. Running Free

Гледах ги в Унгария със същия сетлист и със смесени чувства малко...не знам, може би бях много изморен от цял ден обикаляне в Будапеща, от голямата ръганица отпред, пренавит ли или не знам и аз какво, но не се почувствах така, както на друг техен концерт...Но вероятно е в мен причината. Пак си бяха на ниво, раздадоха се като едва прохождащи 18 годишни младежи, изпълниха си всичко изпипано до последния детайл, един приятел даже перце си хвана...мдаа, в мен е причината. Ghost Of The Navigator :drunken:

Иначе доста експериментален сетлист, почти само песни от последните албуми, някои от задължителните им концертни парчета бяха изпуснати, въобще Мейдън са група с такова творчество, че могат да си направят 5-6 отделни сетлисти и пак да си кажеш :"ТОВА Е".

Ще е добре да дойдат догодина. Още не е ясно дали пак ще е 2 дни Сонисфиър, но и един да е, пак ще е чудесно, големи глезльовци станахме, че да искаме всяка година по 2дни :P

Някой спомена за Dream Theater, Pain of Salvation, Evergrey в другата тема и като цяло единият ден да е с прогресив групи... И на мен ми се иска, но не ми се вярва да се случи, най-малкото и организаторите са хора и те семейства хранят, едва ли ще поемат такъв риск. Ще поживеем, ще видим...
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Мечтаех си на глас. :roll:
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Ех как щях да се накефя отпред с българското знаме в Клуж, ..... му!:) Много яко!
Хубав е сета, дано наистина дойдат догодина.
По-добре да е 2 дни, но в никакъв случай да не е три. В Румъния тази година бяха същите групи като тук, просто бяха разпределени в три дни, което е тъпо и оскъпява доста...- няма смисъл.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Аааа! Искам Мейдън с този сетлист! И след No More Lies мога да умра. Тъкмо заглавието ще се окаже пророческо :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”