ще се разберем ниеnrggirl написа:УРАААА, съгласие!!!mushroomhead написа:true,true...
най-сетне![]()
![]()
!!!
Мой любим форум... R.I.P.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Все още нищо, понеже не са се появили още.coup написа:Какво ти изтриха, че си толкова бесен
Не е толкова трудно, повярвай ми. Избират преломния момент в дадена тема... и всичко след него - в кошаnightwish написа:Модераторите,като видят колко много имат да трият,ще се откажат.Това е все едно да се почистят Авгиевите обори
![]()
![]()
.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
мисля че точно това ще се случи с повечето теми след снощи
засега не засякох сърдит мод, но сърдити потребители има...
засега не засякох сърдит мод, но сърдити потребители има...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ето ги истинските флуудъри - тези, които пишат не за да изкажат мнение, не за да развеселяват останалите както правим аз и мъшруум, а просто за да не се мине и без тях:
берсеркер, нрггърл, коктейл_молотов, илиян...
Има и други и ще ги оклепам и тях... като си спомня никовете.
Как не ви направи впечатление, че хора с няколко месеца стаж във форума са направили брой мнения, достойни да се конкурират с тези на Крематори, принцесата, мъшруум и мен, дето сме тук повече от година и половина
берсеркер, нрггърл, коктейл_молотов, илиян...
Има и други и ще ги оклепам и тях... като си спомня никовете.
Как не ви направи впечатление, че хора с няколко месеца стаж във форума са направили брой мнения, достойни да се конкурират с тези на Крематори, принцесата, мъшруум и мен, дето сме тук повече от година и половина
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
е, ама ние какво сме виновни , че в този форум от по-малко време от вас?
като толкова искаш той да си е само ваш, да бяхте забранили регването на НОВИ хора, ако това толкова е дразнещо.
а колкото до това на кой колко са му смислени постовете, ако си злонамерен , винаги можеш да кажеш че някой пост е тъп, а друг е смислен, всичко е субективно. на нрг например постовете изобщо не са просто за да не се мине без нея, бъди поне малко честен със себе си .
ако ти е по-леко да обвиняваш , добре, но това за безмислените постове ще го решат модераторите и съответно-ще ги изтрият.
като толкова искаш той да си е само ваш, да бяхте забранили регването на НОВИ хора, ако това толкова е дразнещо.
а колкото до това на кой колко са му смислени постовете, ако си злонамерен , винаги можеш да кажеш че някой пост е тъп, а друг е смислен, всичко е субективно. на нрг например постовете изобщо не са просто за да не се мине без нея, бъди поне малко честен със себе си .
ако ти е по-леко да обвиняваш , добре, но това за безмислените постове ще го решат модераторите и съответно-ще ги изтрият.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ако бях против "новите" във форума, щях да посоча в списъка горе и:
coup, everyday, nightwish
Щом не съм, значи причината е друга. Те са от полза на форума за разлика от вас.
Нямам нищо против да пълните темите с глупостите си и да въртите брояча. Просто не си бършете ръцете с мен, щото не аз, а вие флуудите тук.
coup, everyday, nightwish
Щом не съм, значи причината е друга. Те са от полза на форума за разлика от вас.
Нямам нищо против да пълните темите с глупостите си и да въртите брояча. Просто не си бършете ръцете с мен, щото не аз, а вие флуудите тук.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
е , ако някой те е обвинявал че флудиш, кажи си го на него.
аз лично никога не съм ти казвала , че флудиш или пускаш напразни мнения, даже напротив .а това долколко сме полезни или безполезни-всякакви хора трябва да има навсякъде
аз лично никога не съм ти казвала , че флудиш или пускаш напразни мнения, даже напротив .а това долколко сме полезни или безполезни-всякакви хора трябва да има навсякъде
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Само да отбележа,че е супер грозно всеки втори пост във форума да е лишен от смисъл,без изказано мнение-далеч от темата,личните забежки и закачки донякъде ги приемам,ако не натоварват,но за да е интересен форума е необходимо нещо повече от празнословие и игра с емотиконите.. 
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
аве еййй Пиндильееее!!! ако ние сме флудъри ти си маста флуда!!!
радваш?кого? мъшрум???
радваш със спам и флуд ОК, аз може да флудя, но и помагам и съм полезен, и не ми е до "брояча"!!!! И да, готов съм да помогна на как ни Мод в модерирането и първо ще изтрия половината мои мнения, но след това и 80% от циндилпиндиловите!!!!
"спам
!!! " не е полезно мнение за форума циндилчо мамин златен!!!!
флудъра си ти !!!! полезни са найтуиш и евридей, да , но същио и останалите!!! бтв как така ства че флуда винаги започва от тебе бе???? да, хващаме се на хорото, ама не е луд които изяжда дватат зелника, нали???
И да, ще говоря с Димо и с Крематори, ако модовете нямат време аз ще стана Мод, не за да ти правя сечено пиленце, а за да се поддържа форума на ниво достойно за един от елитните университети в България!!!
Флудъри сме били с нрг ли???? или в твойте теми за флуд или коментитрайки твоя флуд, тогава сме флудили!!!
разликата е там че аз съм готов да изчистя флуда , а ти си готов да напарвиш 5000то мнение вдругиден!!!
Форума на СУ е дискусионен, не флудърски!!!!
И ако обвиняваш другите, я си виж първо твоите мнения!!!
радваш?кого? мъшрум???
радваш със спам и флуд ОК, аз може да флудя, но и помагам и съм полезен, и не ми е до "брояча"!!!! И да, готов съм да помогна на как ни Мод в модерирането и първо ще изтрия половината мои мнения, но след това и 80% от циндилпиндиловите!!!!
"спам
флудъра си ти !!!! полезни са найтуиш и евридей, да , но същио и останалите!!! бтв как така ства че флуда винаги започва от тебе бе???? да, хващаме се на хорото, ама не е луд които изяжда дватат зелника, нали???
И да, ще говоря с Димо и с Крематори, ако модовете нямат време аз ще стана Мод, не за да ти правя сечено пиленце, а за да се поддържа форума на ниво достойно за един от елитните университети в България!!!
Флудъри сме били с нрг ли???? или в твойте теми за флуд или коментитрайки твоя флуд, тогава сме флудили!!!
разликата е там че аз съм готов да изчистя флуда , а ти си готов да напарвиш 5000то мнение вдругиден!!!
Форума на СУ е дискусионен, не флудърски!!!!
И ако обвиняваш другите, я си виж първо твоите мнения!!!