здравейте!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
според мен ставаше въпрос по-скоро за хора, които обиждат и псуват наред и няма кой да ги спре, мисля че оттам тръгна въпроса, не от вашия флууд...
алхимик, защо приемаш нещата толкова лично, това беше идея за помощ, и критиката може да е конструктивна, не го приемай като лични нападки - добре, заети сте, похвално, ама има хора които изявиха желание да се включат, а ти автоматично посрещаш предложението на нож, все едно са ти поискали заплатата или де да знам и аз какво...
алхимик, защо приемаш нещата толкова лично, това беше идея за помощ, и критиката може да е конструктивна, не го приемай като лични нападки - добре, заети сте, похвално, ама има хора които изявиха желание да се включат, а ти автоматично посрещаш предложението на нож, все едно са ти поискали заплатата или де да знам и аз какво...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Точно затова модератори трябва да бъдат хора с по-либерално отношение, които въпреки това знаят къде да поставят границата.mushroomhead написа:Честно да си кажа аз бих напуснал форума ако всяко 2ро мнение се трие.Член съм на доста форуми където е така.Там не пиша по този начин.Там влизам с конкретна цел-да проверя нещо,да науча нещо или да помогна нещо на други юзъри.Тук пиша за удоволствие и за забавление.Не виждам нищо лошо в това
alhimikat написа:Добре Илияне,
харесва ли ти на дата.бг форума и редица други, в които модераторите само стоят и дебнат на кого поста да изтрият?
Шът, такива неща не съм казвал. Знаеш ли подписа за какво ми е? От Арената и Датата ползвам Торентите.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ти ли си либерален, който нарича почти всички нови потребители тука безполезни ?????Точно затова модератори трябва да бъдат хора с по-либерално отношение, които въпреки това знаят къде да поставят границата.
аз също ще си тръгна
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Бяхте четирима. Не съм ви нарекъл "безполезни". И мисля, че за раздел "музика" съм екстраkokteil_molotow написа:ти ли си либерален, който нарича почти всички нови потребители тука безполезни ?????Точно затова модератори трябва да бъдат хора с по-либерално отношение, които въпреки това знаят къде да поставят границата.
аз също ще си тръгна
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
напротив, наречени ни и това доста противоречи на един истински мод.Не съм ви нарекъл "безполезни"
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ти ми кажи
Ако щеш вярвай, но много внимавам какво пиша тук. И противно на предположението на Илиян от една друга тема, мисля доста повече от две-три секунди, преди да постна нещо.
Търси за цитат. Чакам.
Ако щеш вярвай, но много внимавам какво пиша тук. И противно на предположението на Илиян от една друга тема, мисля доста повече от две-три секунди, преди да постна нещо.
Търси за цитат. Чакам.
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 03 Юни 2006, 18:43, променено общо 1 път.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
безполезни, аз ти казах вече.ако се научиш да приемаш и другото мнение ще ти е много по-лесно.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
...." Те са полезни за разлика от вас....ако искате пълнете форума с глупостите си и въртете брояча"....
така....дреме ми на хубавата малка нощна шапчица , че някойси в някакъв тежък момент за мене ме обижда.идеята- айде по-полека, щото все пак всички сме хора
така....дреме ми на хубавата малка нощна шапчица , че някойси в някакъв тежък момент за мене ме обижда.идеята- айде по-полека, щото все пак всички сме хора
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Дебатът си е точно този .
и проблемът ти е че съм права
и проблемът ти е че съм права