Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Re: Български футбол 2

Мнение от happyswift »

3 гола за 5 минути веднага след почивката - това ми намирисва на уреден мач.Ето къде отиват парите от ЛЕ :lol:

Иначе, сега видях, че утре Слори ще разпише, станахме малко като Барселона по времето на ван Гаал с една камара холандци, но по-добре класни чужденци от колкото български селски бекове, които за "свой терен" смятат дансинга на СинСити.....
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

happyswift написа:3 гола за 5 минути веднага след почивката - това ми намирисва на уреден мач.
И то какви голове :shock: :shock: :shock: Странно как днес нито един вестник или сайт не си задава очевидни въпроси. :wink: Явно вече по оста Панчарево-Сливен и Панчарево-Перник всичко си е ясно за всички. :wink:
Изображение
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Мнение от dataghost »

Бе и на мене ми мирише на лошо тоя мач. А както съм писал и преди това, Сливен и преди са правили подобни неща...
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

Разбира се,всяка победа на вицешампиона над отбор,който всяка година се бори да не изпадне,е крайно съмнителна.Иначе няма проблем 1 посредствен отбор от Висшата лига да вкарва много голове на друг посредствен отбор от Висшата лига в разстояние на няколко минути,но вицешампионът на България не може да вкара 3 гола на отбор,който превъзхожда по всички показатели?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Гуньо Простия написа:Разбира се,всяка победа на вицешампиона над отбор,който всяка година се бори да не изпадне,е крайно съмнителна.Иначе няма проблем 1 посредствен отбор от Висшата лига да вкарва много голове на друг посредствен отбор от Висшата лига в разстояние на няколко минути,но вицешампионът на България не може да вкара 3 гола на отбор,който превъзхожда по всички показатели?
Явно не си гледал мача. :wink:
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз не съм го гледал, между другото. С баща ми само превключихме към 60-та минута и вече беше 1:3 за чорбата :roll:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

ЦСКА ще бере много ядове този сезон. Многото нови играчи, контузии и смяната на треньора с човек, който не е водил предсезонната подоготовка и идва на пожар.... тва вещае само кофти изпълнения.

Въпроса на време е да се приучат чужденците да ходят на чалга, да се повлияят от българските им колеги. Остава сигурно месец до заглавие тип "Шеридън между 2 руси в Син Сити" или подобни. Провинциалните отбори винаги играят със допълнителна злоба срещу столичните, и тва ще донесе още ядове на ЦСКА, а и на Левски. Няма да се учудя ако сменят треньора си до януари... вместо по-разумно - да махнат самите играчи...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

Baggins написа:
Гуньо Простия написа:Разбира се,всяка победа на вицешампиона над отбор,който всяка година се бори да не изпадне,е крайно съмнителна.Иначе няма проблем 1 посредствен отбор от Висшата лига да вкарва много голове на друг посредствен отбор от Висшата лига в разстояние на няколко минути,но вицешампионът на България не може да вкара 3 гола на отбор,който превъзхожда по всички показатели?
Явно не си гледал мача. :wink:
Всички сме гледали този и още безброй такива мачове,в които надъхан провинциален отбор мачка ЦСКА и "левски" 1 полувреме,след което рухва.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

-Официално: Левски с осмо ново попълнение
-От утре стадион "Българска армия" вече не е на цфка "партизанско знаме"

Ех, че хубав вторнишки следобед. :lol:
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Baggins написа:-Официално: Левски с осмо ново попълнение
Роми откраднаха ли му екипа като преди мача с октоподите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Не сте си напускали града скоро .. така че май не :lol: :cat:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

А Попето от двата стола на земята :(
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Мнение от dataghost »

Какво толкова има да се радваме на поредния холандец? Дани Младенов си беше ОК от дясно, тоя новия колко сухо ще прибере... а ако не излезем от групите (а ние няма да излезем) ще има пак продажба на кило ... ми така отбор прави ли се? Няма смисъл от подобни парашутни трансфери.

Дано ме опровергае, ама имам лошо чувство за тия късни трансфери...
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Принципно и аз мисля, че Дани Младенов си беше ОК отдясно, но няма лошо и да има малко повече конкуренция на всеки пост
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

dataghost написа:Какво толкова има да се радваме на поредния холандец? Дани Младенов си беше ОК от дясно, тоя новия колко сухо ще прибере... а ако не излезем от групите (а ние няма да излезем) ще има пак продажба на кило ... ми така отбор прави ли се? Няма смисъл от подобни парашутни трансфери.

Дано ме опровергае, ама имам лошо чувство за тия късни трансфери...
Младенов игра супер силно срещу Дъндолк - от там вървеше надолу. Да, вкара на АИК, но иначе не беше кой знае какво в мача. Това е като да сравняваме Станчев с Мюлдер. Просто при всяко докосване на топката си личи, че чужденците са правилно учени на футбол, докато нашите, както казваше Мъри, тепърва трябва да се учат да си спират топката. Освен това Слори има доста впечатляваща визитка, като добавиш и липстата на каквато и да е конкуренция по крилата, трансферът си е супер. :wink:
И да излезем, и да не излезем - пак ще се продава на кило. Жоазиньо почти сигурно го махаме - още една причина да се взима крило от сега.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”