Предварително се извинявам,ако съм пуснала темата в неподходящ раздел (търсих,търсих,и ми се стори,че тук трябва да е ) .Аз още не съм студентка,но обмислям къде да кандидатствам и ме вълнуват някои въпроси. Има ли асансьори, най-вече ме вълнува ЮФ,но ако сте запознати ми е интересно и за ФФ. И като цяло,възможно ли е човек с леки двигателни затруднения да се придвижва където му трябва,къде евентуално може да има спънки (най-вече стълби или по-високи стъпала имам предвид) . Благодаря предварително :}
Коригирам заглавието на темата, за да е по-ясно.
MidwinterSun
Сградите на СУ - достъпни за хора с двигателни затруднения?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Ако може да ми обясните
Местя темата в общия студентски подфорум, защото тук ще получиш мнения от повече хора.
Това, което аз мога да ти кажа - различните факултети се намират в различни сгради на университета. ЮФ е в Ректората, където има асансьори, но има и централно крило, което има по 4-5 стълби нагоре и надолу и е леко шашаво. ФФ разполага различните си специалности в различни сгради - Ректората, както и тези на 4-и км. Отделно, различните специалности имат часове в различни сгради. Аз уча право и освен в Ректората съм имала упражнения в Биологическия факултет и в сградите на 4-и км.
Това, което аз мога да ти кажа - различните факултети се намират в различни сгради на университета. ЮФ е в Ректората, където има асансьори, но има и централно крило, което има по 4-5 стълби нагоре и надолу и е леко шашаво. ФФ разполага различните си специалности в различни сгради - Ректората, както и тези на 4-и км. Отделно, различните специалности имат часове в различни сгради. Аз уча право и освен в Ректората съм имала упражнения в Биологическия факултет и в сградите на 4-и км.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Сградите на СУ - достъпни за хора с двигателни затрудне
във ФНПП има асансьор, но в някои части на сградата - има на няколко етажа по още едно странично крило - там трябва да се мине през няколко стъпала, просто няма начин.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63