Отаку О.О I'm deeply insulted.~Sword dancer~ написа:Много се кефя, като видя във форум, че има ottaku ^^
Някой ползва ли MyAnimeList да споделяме инфо :Ь
И аз имам MAL акаунт, бду.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Отаку О.О I'm deeply insulted.~Sword dancer~ написа:Много се кефя, като видя във форум, че има ottaku ^^
Някой ползва ли MyAnimeList да споделяме инфо :Ь
Навсякъде сме!~Sword dancer~ написа:Много се кефя, като видя във форум, че има ottaku ^^
^ И аз такаBagatur написа:Аз си прехвърлих данните оттам в Anime planet-а. По-приятен ми е~Sword dancer~ написа: Някой ползва ли MyAnimeList да споделяме инфо :Ь

Всъщност Хелсинг е пълна простотия, която като по чудо включва уникален главен герой. Започва интригуващо и до 13-тия епизод се обезсмисля напълно. Като за начало гледай Samurai Champloo или Claymore... а ако все пак искаш нещо качествено с вампириFloWersOfEviL написа:Реших да пробвам да се зарибя по аниме, осъзнавайки в какво навлизам, разбира се.
Гледах Гоуст ин дъ шел или по-точно първите 15 минути и това беше. Макар и ентусиазмът никак да не ми е намалял. Иначе Шамън Кинг е готино и Наруто само съм го мяркала. Ама все си мисля, че по-кървавите от типа на Берсерк (Берзърк, ако трябва да бъдем по-точни) и Хелсинг по-ще ми допаднат.
Bagatur написа:Всъщност Хелсинг е пълна простотия, която като по чудо включва уникален главен герой. Започва интригуващо и до 13-тия епизод се обезсмисля напълно. Като за начало гледай Samurai Champloo или Claymore... а ако все пак искаш нещо качествено с вампириFloWersOfEviL написа:Реших да пробвам да се зарибя по аниме, осъзнавайки в какво навлизам, разбира се.
Гледах Гоуст ин дъ шел или по-точно първите 15 минути и това беше. Макар и ентусиазмът никак да не ми е намалял. Иначе Шамън Кинг е готино и Наруто само съм го мяркала. Ама все си мисля, че по-кървавите от типа на Берсерк (Берзърк, ако трябва да бъдем по-точни) и Хелсинг по-ще ми допаднат.Vampire Hunder D 2 : Bloodlust и Blood: The last vampire.
Тц, все още не съм. Ще видим по-нататък, като свърша със сегашното.Neron Kesar написа: Предполагам не си гледал ОВИте на на Хелсинг...