Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
mushichka написа:albena.karaivanova, попаднах вече на това, но все пак ти благодаря. Силно се надявам да има готини хора и да си прекарваме весело в тозииииии голям период лекции
И аз така,за да ни е готино да ходим.Ама за сега май само двете с тебе сме задочно
Еми то ще се намерят още, ма да, за сега сме си само аз ти тука май...а я кажи знаеш ли дали ще сме на 4ти километър или...
mushichka написа:albena.karaivanova, попаднах вече на това, но все пак ти благодаря. Силно се надявам да има готини хора и да си прекарваме весело в тозииииии голям период лекции
И аз така,за да ни е готино да ходим.Ама за сега май само двете с тебе сме задочно
Еми то ще се намерят още, ма да, за сега сме си само аз ти тука май...а я кажи знаеш ли дали ще сме на 4ти километър или...
До колкото разбрах факултета е на "Цариградско шосе" 125,заедно с блок 2,3 и 4
До колкото разбрах факултета е на "Цариградско шосе" 125,заедно с блок 2,3 и 4
Оф аз както съм ориентирана в тоя район... ....ма както и да е ... на есен с песен, както има една приказка!
Ами до колкото знам на 1- ви октомври е откриването на учебната година в ректората, но не било задължително, за час не знам . А наистина ли факултета е на Цариградско ?? Аз си мислех, че е в ректората
helluser написа:Ами до колкото знам на 1- ви октомври е откриването на учебната година в ректората, но не било задължително, за час не знам . А наистина ли факултета е на Цариградско ?? Аз си мислех, че е в ректората
Дам,и аз мислех ,че е в Ректората ама уви.Когато се записвах жената ми кажа,че нямало достатъчно места и затова изместили факултета на Цариградско 125.
Ех, и на мен ми се искаше да бъдем в Ректората, но ще го преживеем Хайде, пък скоро започваме! Само не разбрах все още какво се случва с тези групи - ние ли ги избираме или те ни слагат в някоя определена, някой ако знае нещо по въпроса ще съм щастлива да разбера.
"Колко сладостно е сред житейските разочарования да можеш да се унесеш мислено към благородни характери, към чисти чувства и картини на щастие."
Флобер, "Мадам Бовари"