Това той го знаеше...Даже през цялото време ми казваше г-жоnrggirl написа: Ти: "Да, например на щастливо омъжените като мен..."
А най-добрата реплика да "отрежеш" някого?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и не самоWisp написа:Всъщност да почнеш да говориш на някоя жена за Warcraft, е доста добър начин да се отървеш от нея....
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
дам , мъжете не обичат да слушат за проблемите на жените, а жените се изнервят от нещата които вълнуват само мъжете.
например много добра резачка за 1 мъж е ако му заговориш за месечния си цикъл , подробно, с болезнените описания, убедена съм че ще започне да повръща като фонтан и ще си помисли " тая ква е гнусна" и ще си тръгне ! ако не си тръгне, значи не е за резачка
например много добра резачка за 1 мъж е ако му заговориш за месечния си цикъл , подробно, с болезнените описания, убедена съм че ще започне да повръща като фонтан и ще си помисли " тая ква е гнусна" и ще си тръгне ! ако не си тръгне, значи не е за резачка
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Librarian
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
В интерес на истината на последък се навъдиха доста жени - цикльпрки. Обърнете внимание, че не казвам момичета, а жени, защото става на въпрос за доста поотраснали девойки от рода на 24-25, които циклят повече от гаджетата си на online MMORPG-та. Сега вярно, че всеки заклет геймър иска приятелката му да е съпричастна, но някой направо прекаляват. Един познат преди около половин година ми обесняваше, как скъсал с приятелката си, с която ходил година и половина, защото 3-4 си циклила.....
Иначе това със месечния цикъл, наистина е малко неприятно, не че не сме съпричастни към болежките ви, ама все пак....подробностите не ни интересуват....
Иначе това със месечния цикъл, наистина е малко неприятно, не че не сме съпричастни към болежките ви, ама все пак....подробностите не ни интересуват....
- Astral4o
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да започнеш да говориш за игри е просто класика, 99% от случаите връзва и момичетата или веднага си тръгват или започват да се цупят
Вярно е, че напоследък се появиха яко цикльорки, в "ma3x" и "Мания" могат да се видят и с просто око
Не виждам нещо кой знае колко кофти в това да се говори за цикъла на жената, това мен хич не ме притеснява, но винаги могат да започнат да разказват някакви абсурдно дълги и безинтересни истории.
А колкото до това да скъсаш с приятелката си, защото цикли повече от теб, означава единствено, че не си достатъчно зарибен
особено на фона на "Heroes V", "WoW" и т.н. 
Не виждам нещо кой знае колко кофти в това да се говори за цикъла на жената, това мен хич не ме притеснява, но винаги могат да започнат да разказват някакви абсурдно дълги и безинтересни истории.
А колкото до това да скъсаш с приятелката си, защото цикли повече от теб, означава единствено, че не си достатъчно зарибен
Astral in da house...
Аз имам два(засега) супероригинални лафа,които ме спасяват моментално от досадници.Обикновено досадниците ми се лепват рано сутринта в автобуса,като отивам на работа.И почват да ми задават тъпи въпроси,от типа на:Какво ще правиш тази вечер или Свободна ли си довечера.На което аз отговарям:Ще си режа ноктите на краката или Ще се епилирам на нощната тарифа на тока.Всичко това,придружено с тъп и полузаспал поглед,предвид ранния час.Действа,винаги.Опитайте и вие.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Не знам,още не е използвано но ми е в репертоараRaya_Alexandra написа:Е това е прекалено грубоStark написа:Чиба ма джофроколко нахална трябва да е тая, че да го заслужи
Последно промяна от Плазмодий на 28 Авг 2006, 00:12, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?