Разбира се, че неmarie. написа:svetlio.varna написа: На 15, когато се "настанявам", трябва ли в стаята да си донеса лични вещи, знам че това звучи глупаво, но съм чул и тази версия, че за да се водиш настанен трябва да оставиш багаж. Да, задължително трябва да донесеш минимум един чифт бельо (чисто за предпочитане, ако е мръсно, ще се досетят, че е само за отбиване на номера, една книга (може стара и непотребна, която през живота си няма да използваш за друго, освен за подложка за сутрешното кафе), за да си личи, че си студент и една кутийка Дюрекс (повярвай ми, все ще ти потрябват).![]()
Ти сериозно ли говориш?
Кандидатстване за общежитие I курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс
След като се подадат документи за 3-то класиране в какъв срок след това(о4.10) можем да се нанесем?Смисъл кога излиза класирането или ддз...Aко на 15 септември не сте класирани за общежитие, от 29.09 до 04.10 подавате документи за т.нар. трето класиране.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Пак да попитам за разменното писмо:
Отивам в отдела за общежитията в дадения университет, питам за свободни легла, след това искам разменно писмо. След това с това разменно писмо отивам в отдела за общежитията на СУ(42Б) и после?
Отивам в отдела за общежитията в дадения университет, питам за свободни легла, след това искам разменно писмо. След това с това разменно писмо отивам в отдела за общежитията на СУ(42Б) и после?
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Някъде в средата на октомври излиза класирането (на 11.10 май беше, виж в заповедта).loserrrr написа:След като се подадат документи за 3-то класиране в какъв срок след това(о4.10) можем да се нанесем?Смисъл кога излиза класирането или ддз...Aко на 15 септември не сте класирани за общежитие, от 29.09 до 04.10 подавате документи за т.нар. трето класиране.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Разменното писмао се взема от Комисията по настаняването на СУ и се носи на Комисията по настаняването на съответния унвиерситет. После ви зарпределят и тивате при докакинката на вашия блок и се нанасяте.angeloff написа:Пак да попитам за разменното писмо:
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
А вярно ли е , че с това разменно писмо, може да ме настанят чак ноември, декември в съответните общежития на дадения университет и да си чакам някъде докато ми намерят стая?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Могат още утре да те настанят с разменно писмо.
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А до тогава къде ще сме настанениsvetlio.varna написа:Някъде в средата на октомври излиза класирането (на 11.10 май беше, виж в заповедта).loserrrr написа:След като се подадат документи за 3-то класиране в какъв срок след това(о4.10) можем да се нанесем?Смисъл кога излиза класирането или ддз...Aко на 15 септември не сте класирани за общежитие, от 29.09 до 04.10 подавате документи за т.нар. трето класиране.
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
а примерно ако не съм приет на 1во класиране и ми трябват бележки за дохода на родителите ми, а няма как да взема, защото са извън България и няма как да се върнат.. тогава какво правя?
Много съм притеснен за общежитието..
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Където и в момента.misspapazova написа:А до тогава къде ще сме настанениsvetlio.varna написа:Някъде в средата на октомври излиза класирането (на 11.10 май беше, виж в заповедта).loserrrr написа:След като се подадат документи за 3-то класиране в какъв срок след това(о4.10) можем да се нанесем?Смисъл кога излиза класирането или ддз...Aко на 15 септември не сте класирани за общежитие, от 29.09 до 04.10 подавате документи за т.нар. трето класиране.
Разменно писмо и отиваш в на МУ общежитията.Todd написа:а примерно ако не съм приет на 1во класиране и ми трябват бележки за дохода на родителите ми, а няма как да взема, защото са извън България и няма как да се върнат.. тогава какво правя?![]()
да се надявам бала да падне тази година, защото съм с 0.10 по малко от миналата 
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
@Todd ,аз също се надявам да паднат,защото и на мен ми трябва толкова 
Ти каква специалност си?
Ти каква специалност си?
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
хахахаха,това е велико простоmorfei написа:Кой иска да е в 51ви?
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!