Бе тогава може и да не ти е било смешно, ама си е струвало да го преживееш. Иначе сега нямаше толкова много хора да ни боли коремътblack_lady написа:^ invisible, то хич не е смешно, да ти кажа
no pun intended
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Бе тогава може и да не ти е било смешно, ама си е струвало да го преживееш. Иначе сега нямаше толкова много хора да ни боли коремътblack_lady написа:^ invisible, то хич не е смешно, да ти кажа
black_lady написа: Но най-фрапиращото беше гаджето, което в прав текст ми каза, че заради мен не можел да отдели достатъчно време за гилдията си в WoW и директно ми предложи да се разделим![]()
![]()
днес си силаblack_lady написа:Или просто да си намеря мъж, който да не ме кара да ревнувам от елфкиThe Stig написа:Трябвало е да заигреш WoW и да си изливаш агресията там![]()
Jamesmagno написа: Не че "от вратата в гъза" не е сюжет...
vuvuzela написа:Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
WoW не прощава, не си ли го разбрала досегаblack_lady написа: Но най-фрапиращото беше гаджето, което в прав текст ми каза, че заради мен не можел да отдели достатъчно време за гилдията си в WoW и директно ми предложи да се разделим![]()
![]()
invisible написа:тя ли ти каза .. все пак като си има Х6 ча човека не е казано че не може да е интересен забавен с чувство за хумор отговорен .. да я докарва оргазъм всеки път я

Плазмодий написа:За дупе крем има ли? Винаги съм се чудил
MERCES_LETIFER написа:Има. Бочко, срещу подсичане