Иначе, сега видях, че утре Слори ще разпише, станахме малко като Барселона по времето на ван Гаал с една камара холандци, но по-добре класни чужденци от колкото български селски бекове, които за "свой терен" смятат дансинга на СинСити.....
Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Български футбол 2
3 гола за 5 минути веднага след почивката - това ми намирисва на уреден мач.Ето къде отиват парите от ЛЕ
Иначе, сега видях, че утре Слори ще разпише, станахме малко като Барселона по времето на ван Гаал с една камара холандци, но по-добре класни чужденци от колкото български селски бекове, които за "свой терен" смятат дансинга на СинСити.....
И то какви головеhappyswift написа:3 гола за 5 минути веднага след почивката - това ми намирисва на уреден мач.

- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Бе и на мене ми мирише на лошо тоя мач. А както съм писал и преди това, Сливен и преди са правили подобни неща...
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Разбира се,всяка победа на вицешампиона над отбор,който всяка година се бори да не изпадне,е крайно съмнителна.Иначе няма проблем 1 посредствен отбор от Висшата лига да вкарва много голове на друг посредствен отбор от Висшата лига в разстояние на няколко минути,но вицешампионът на България не може да вкара 3 гола на отбор,който превъзхожда по всички показатели?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

Явно не си гледал мача.Гуньо Простия написа:Разбира се,всяка победа на вицешампиона над отбор,който всяка година се бори да не изпадне,е крайно съмнителна.Иначе няма проблем 1 посредствен отбор от Висшата лига да вкарва много голове на друг посредствен отбор от Висшата лига в разстояние на няколко минути,но вицешампионът на България не може да вкара 3 гола на отбор,който превъзхожда по всички показатели?

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Аз не съм го гледал, между другото. С баща ми само превключихме към 60-та минута и вече беше 1:3 за чорбата 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
ЦСКА ще бере много ядове този сезон. Многото нови играчи, контузии и смяната на треньора с човек, който не е водил предсезонната подоготовка и идва на пожар.... тва вещае само кофти изпълнения.
Въпроса на време е да се приучат чужденците да ходят на чалга, да се повлияят от българските им колеги. Остава сигурно месец до заглавие тип "Шеридън между 2 руси в Син Сити" или подобни. Провинциалните отбори винаги играят със допълнителна злоба срещу столичните, и тва ще донесе още ядове на ЦСКА, а и на Левски. Няма да се учудя ако сменят треньора си до януари... вместо по-разумно - да махнат самите играчи...
Въпроса на време е да се приучат чужденците да ходят на чалга, да се повлияят от българските им колеги. Остава сигурно месец до заглавие тип "Шеридън между 2 руси в Син Сити" или подобни. Провинциалните отбори винаги играят със допълнителна злоба срещу столичните, и тва ще донесе още ядове на ЦСКА, а и на Левски. Няма да се учудя ако сменят треньора си до януари... вместо по-разумно - да махнат самите играчи...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Всички сме гледали този и още безброй такива мачове,в които надъхан провинциален отбор мачка ЦСКА и "левски" 1 полувреме,след което рухва.Baggins написа:Явно не си гледал мача.Гуньо Простия написа:Разбира се,всяка победа на вицешампиона над отбор,който всяка година се бори да не изпадне,е крайно съмнителна.Иначе няма проблем 1 посредствен отбор от Висшата лига да вкарва много голове на друг посредствен отбор от Висшата лига в разстояние на няколко минути,но вицешампионът на България не може да вкара 3 гола на отбор,който превъзхожда по всички показатели?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

-Официално: Левски с осмо ново попълнение
-От утре стадион "Българска армия" вече не е на цфка "партизанско знаме"
Ех, че хубав вторнишки следобед.
-От утре стадион "Българска армия" вече не е на цфка "партизанско знаме"
Ех, че хубав вторнишки следобед.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Роми откраднаха ли му екипа като преди мача с октоподитеBaggins написа:-Официално: Левски с осмо ново попълнение

Не сте си напускали града скоро .. така че май не

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А Попето от двата стола на земята 
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Какво толкова има да се радваме на поредния холандец? Дани Младенов си беше ОК от дясно, тоя новия колко сухо ще прибере... а ако не излезем от групите (а ние няма да излезем) ще има пак продажба на кило ... ми така отбор прави ли се? Няма смисъл от подобни парашутни трансфери.
Дано ме опровергае, ама имам лошо чувство за тия късни трансфери...
Blue is the colour, football is the game
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Принципно и аз мисля, че Дани Младенов си беше ОК отдясно, но няма лошо и да има малко повече конкуренция на всеки пост
Младенов игра супер силно срещу Дъндолк - от там вървеше надолу. Да, вкара на АИК, но иначе не беше кой знае какво в мача. Това е като да сравняваме Станчев с Мюлдер. Просто при всяко докосване на топката си личи, че чужденците са правилно учени на футбол, докато нашите, както казваше Мъри, тепърва трябва да се учат да си спират топката. Освен това Слори има доста впечатляваща визитка, като добавиш и липстата на каквато и да е конкуренция по крилата, трансферът си е супер.dataghost написа:Какво толкова има да се радваме на поредния холандец? Дани Младенов си беше ОК от дясно, тоя новия колко сухо ще прибере... а ако не излезем от групите (а ние няма да излезем) ще има пак продажба на кило ... ми така отбор прави ли се? Няма смисъл от подобни парашутни трансфери.
И да излезем, и да не излезем - пак ще се продава на кило. Жоазиньо почти сигурно го махаме - още една причина да се взима крило от сега.