Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Jenjen
- В началото бе словото
- Специалност: биотехнологии
- Курс: първи
Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Аз не съм ходила на никакви уроци по Биология, просто си четох от учебниците и си правех планчета и имам 5.50, и то заради няколко тъпи грешки.Извод - не давайте грешни пари 
Пари дадени за образование няма как да са грешно дадени.
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Веско Първанов от Първа беше добре в училище, но не знам как са му уроците. Даваше страшни класна.KaterinaHr написа:Здравейте, търся учител по Математика за Варна ?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
-
v.angelova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте!
Искам да попитам, ако някой от тук е ходил на уроци по БЕЛ и История в Образователните технологии в Ямбол, да ми препоръча някой учител, тъй като сега септември месец смятам да започвам там и се чудя при кого да се запиша. По литература чувам дорби отзиви за Мария Ташева, а по история за Румяна Стоянова. Някакви мнения?
Мерси предварително.
Искам да попитам, ако някой от тук е ходил на уроци по БЕЛ и История в Образователните технологии в Ямбол, да ми препоръча някой учител, тъй като сега септември месец смятам да започвам там и се чудя при кого да се запиша. По литература чувам дорби отзиви за Мария Ташева, а по история за Румяна Стоянова. Някакви мнения?
Мерси предварително.
-
april lady
- В началото бе словото
Здравейте,аз искам да кандидатствам с английски език.Чудех се дали някой може да ми препоръча курс към СУ или някой преподавател от катедрата по английска филология,при когото бих могла да ходя на частни уроци.Предварително благодаря!
april lady, ето вариант. : )
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
-
april lady
- В началото бе словото
Maeve,благодаря много за информацията.
На сайта на университета видях информация за тези курсове. Проблемът е,че не мога да се свържа,защото не отговарят на посочените телефони за връзка.
Също така търся алтернативни варианти като частни уроци. Някаква информация за такива? Дали някой преподавател организира, каква е цената (приблизително), телефон за контакти? Мнения на хора, посещавали горепосочения курс или частни уроци, биха били полезни.
A.L.
На сайта на университета видях информация за тези курсове. Проблемът е,че не мога да се свържа,защото не отговарят на посочените телефони за връзка.
Също така търся алтернативни варианти като частни уроци. Някаква информация за такива? Дали някой преподавател организира, каква е цената (приблизително), телефон за контакти? Мнения на хора, посещавали горепосочения курс или частни уроци, биха били полезни.
A.L.
Някакви впечатления от Образователните технологии в Добрич, по-специално за учителите по Английски език е Български...?
Уроци в ОТ по Бълг. език за матура биха ли били достатъчни за отлична оценка на изпита в СУ?
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Нем, конспектът не е същият и за матура не се пишат темите, които трябва да развиваш на изпит по литература в СУ. 
Запиши се на друг курс- ако е в София, задължително при Кирил Величков
Запиши се на друг курс- ако е в София, задължително при Кирил Величков
Това е много много лошо...Къде мога да видя този конспект и до колкото разбрах на изпита може да се пише и есе, вярно ли е? Или е като по история, има 40 теми, учиш ги и отиваш на изпит? Ще се радвам на малко разяснение... Мерси!
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ето линк към конспекта : http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... literatura
Иначе да- на изпита по литература се теглят две теми- едната е за интерпретативно съчинение ( например " Самотата в поезията на Димчо Дебелянов" - тук трябва да разгледаш този мотив ( а и липсата му) в цялото поетично творчество на автора). Другата тема е литературно есе-съпоставка м/у цитати на двама различни автори. Виж темите, които са се падали до сега, за да придобиеш по-ясна представа
Ето линк и за това : http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 0%B5%D0%BB
Иначе да- на изпита по литература се теглят две теми- едната е за интерпретативно съчинение ( например " Самотата в поезията на Димчо Дебелянов" - тук трябва да разгледаш този мотив ( а и липсата му) в цялото поетично творчество на автора). Другата тема е литературно есе-съпоставка м/у цитати на двама различни автори. Виж темите, които са се падали до сега, за да придобиеш по-ясна представа
Ето линк и за това : http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 0%B5%D0%BB
Да, права си! Има някои разминавания, но все пак авторите са абсолютно едни и същи, което е добре. Явно пак ще падат размисли 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
40 теми по история не са ли ти малко множкоbocca написа:Това е много много лошо...Къде мога да видя този конспект и до колкото разбрах на изпита може да се пише и есе, вярно ли е? Или е като по история, има 40 теми, учиш ги и отиваш на изпит? Ще се радвам на малко разяснение... Мерси!
Е примерно
Не знам защо това число ми се въртеше в главата