довиждане!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: довиждане!
И какъв е крайният извод?Че няма модераторски контрол ли?Чакарака-Пиндил написа:Разбрах, каквото ми требе![]()
![]()
![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Крайният извод е, че Илиян е абсолютно магаре и флуди за трима.nightwish написа: И какъв е крайният извод?Че няма модераторски контрол ли?
Такива грешни сметки и 21-ви век преди Христа не могат да се видят.Циндил-Пиндил написа:Крайният извод е, че Илиян е абсолютно магаре и флуди за трима.
И има ли го според тебnightwish написа:И какъв е крайният извод?Че няма модераторски контрол ли?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ама аз неразбрах - какво ти трябваше?!?Чакарака-Пиндил написа:Разбрах, каквото ми требе![]()
![]()
![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Не, на теб не ти викам.
Рекох да го напиша с големи букви, че да се вижда. То е все тая да го напиша с малки и да ги уголемя
Експериментът си беше на място. Знам, че може без него, но реших да документирам всичко.
И накрая - как няма да се впрягам. Наркомана много ме изнерви онази вечер, а сега демократа се опитва да прави нещо. Чела ли си му постовете за общежитията

Експериментът си беше на място. Знам, че може без него, но реших да документирам всичко.
И накрая - как няма да се впрягам. Наркомана много ме изнерви онази вечер, а сега демократа се опитва да прави нещо. Чела ли си му постовете за общежитията
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
аз нали ти казах да не се впрягаш за глупости, постове които те дразнят просто ги отминавай... това е най-добрия начин да се справяме с досадниците, на тях им е забавно някой да се връзва...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Недостатъчно.Не можем да очакваме от модераторите да стоят нонстоп във форума.Според мен решението е да се увеличи броят им.iliyan написа:И има ли го според тебnightwish написа:И какъв е крайният извод?Че няма модераторски контрол ли?![]()
![]()
![]()
![]()
Кой е наркоманът?Наркомана много ме изнерви онази вечер
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Напълно съм съгласна. Този форум е прекалено голям за толкова малко модове.nightwish написа: Недостатъчно.Не можем да очакваме от модераторите да стоят нонстоп във форума.Според мен решението е да се увеличи броят им.