скъсване
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: скъсване
Ем, разбрахте какво имах предвид по-горе. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- svetlio.pernik
- Да живей словото
- Курс: първи
само ми е интересно кой ще ти позволи да го "набуташ" в тоалетнатаКакви ресторанти? Какви 2 Евро?При подобно изказване така ще надуя вувузела, че бог да ти е на помощ.След което ще взема вилицата, ще я опра в опасна близост до сънната ти артерия, с този заплашителен жест ще те набутам в тоалетната.. Разбира се си нося и лъжицата от масата, за да "изчагъртам" бавно очните ти ябълки.. С две думи - не става с ресторант работата.. Толкова ли е трудно просто да помятаме малко чинии по обекта на нашите милои стари чувства и да си хванем пътя ? Ами така де- предполага се ,че ако ме кани в ресторант, ще има романтична НАГЛАСА, а не завоялирано " Яж си броколите alone, bitch!".. При мен важи поговорката: "право куме в очи", ама пък всички сме различни и имаме право да бъдем обичани..
иначе много злоба много нещо...
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Не съм злобна.Никак даже. Ели кажи им колко съм добродушна! Просто мразя да ме прецакват.
П.С. Като съм ти опряла вилица в сънната артерия, не само ще ми пзоволиш , ами ще припкаш натам.
П.С. Като съм ти опряла вилица в сънната артерия, не само ще ми пзоволиш , ами ще припкаш натам.
Последно промяна от The_iMMortal_f на 29 Авг 2010, 20:18, променено общо 1 път.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- svetlio.pernik
- Да живей словото
казвах за злоба в написаното, каква си не знам ..
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, нищо не казвам. *Отказваш да дойдеш в сряда (а аз ще водя и майка си!), значи си зла.*
Иначе от написаното наистина изглеждаш леееееееееко агресивна, ако трябва да сме честни. Съвсем леко, разбира се.
Иначе от написаното наистина изглеждаш леееееееееко агресивна, ако трябва да сме честни. Съвсем леко, разбира се.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 29 Авг 2010, 21:20, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А замисляли ли сте се, че ако човек не е леко агресивен, няма как да оцелее в днешно време? Особено, ако е момиче...
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не бе, аз предполагам, че това е така. Но зависи от типа мъж, който искаш да привлечеш и задържиш. Има доста, които биха били отблъснати от подобен начин на мислене. Има и такива, дето само това ги оправя. Въпросът е дали искаш да се занимаваш с такива - аз не ги харесвам. Разбира се, не съм аз човекът, който трябва да дава акъл точно по тия въпроси.
А иначе Имморталката е леко към умерено агресивна на думи - не съм присъствала в момент, който би ми позволил да я видя в действие, но бих се отдръпнала за всеки случай. Иначе е ужасно мила.
А иначе Имморталката е леко към умерено агресивна на думи - не съм присъствала в момент, който би ми позволил да я видя в действие, но бих се отдръпнала за всеки случай. Иначе е ужасно мила.
В края на ноември
В края на ноември
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз по принцип говорех, щото на всички им изнася момичето да е миличко и тихичко, познавам и такива глупачки и им се чудя на акъла как стоят и търпят. Слава богу повечето ми познати са по-хардкор.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Като се е стигнало до късане е безсмислено всякакво беснеене. Според мен самото момиче се излага по този начин- виждаш, че човека не иска да е с теб, опитваш се да разбереш какъв е проблемът. Ако е у теб, имаш за какво да мислиш в следващата си връзка, ако е у него- не можеш да го промениш.
И в двата случая е загуба на нерви и време за нещо, което вече го няма...
Ако момчето се е държало добре, поговорили сме и ме е уважавал до последно, отвръщам му със същото и се разделяме по човешки; ако се е оказал леке му го показвам с безразличие и незаинтересованост
И в двата случая е загуба на нерви и време за нещо, което вече го няма...
Ако момчето се е държало добре, поговорили сме и ме е уважавал до последно, отвръщам му със същото и се разделяме по човешки; ако се е оказал леке му го показвам с безразличие и незаинтересованост
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Май само аз у този форон, не приемам късането като голяма работа. Случило се - толкоз. Причини, мотиви, последствия - не ми дреме за тях. Като стане и шапка на тояга - продължавам си напред, все едно не е имало нищо. Обикновенно аз не слагам край на връзките, мен ме режат, приемат и странния факт, че не се трогвам и не си изплаквам очите. Доста е крийпи, но какво да се направя?
Една колежка казва "Мъжете не избират, а жената избира с кого да е"... аз пък допълвам "мъжете не късат, жената решава, когато да прекрати връзката".... Ако тя не го стори, субекта Х може да си кара и с 200 връзки едновременно, кой го спира?
Една колежка казва "Мъжете не избират, а жената избира с кого да е"... аз пък допълвам "мъжете не късат, жената решава, когато да прекрати връзката".... Ако тя не го стори, субекта Х може да си кара и с 200 връзки едновременно, кой го спира?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
не .. просто само ти държиш да ни покажеш непукизъмKristo написа:Май само аз у този форон, не приемам късането като голяма работа
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми, четох бая мнения, които ме стъписаха, реших да покажа и моята формула... май само за мен си действа, ама никога не е късно, да се промени човек и да стане като мене...invisible написа:не .. просто само ти държиш да ни покажеш непукизъмKristo написа:Май само аз у този форон, не приемам късането като голяма работа
глупости
толкова си и чел явно .. единственото което се опитваш да покажеш е че видиш ли си нещо по различен от всички у форуму слагайки някакви умозаключения от рода на "Май само аз у този форон.. " и ".. моята формула... май само за мен си действа ..."
толкова си и чел явно .. единственото което се опитваш да покажеш е че видиш ли си нещо по различен от всички у форуму слагайки някакви умозаключения от рода на "Май само аз у този форон.. " и ".. моята формула... май само за мен си действа ..."
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Абсолютно,раздели ли сте се и какво,идва нещо по-добро.Всеки край е и начало.Няма смисъл от нерви,сълзи,заплахи.Ако е била дълга и сериозна връзка трудно,според мен ще си останете приятели,но поне да не се подминавате по улицата(което аз не успаях да постигна,въпреки старанието си)Kristo написа:Май само аз у този форон, не приемам късането като голяма работа. Случило се - толкоз.
Последно промяна от Lithium на 29 Авг 2010, 23:29, променено общо 1 път.
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми кво да направя, такъв съм си, уникат. Не мога да съм като масата, и масата не държи да е като мен. Ще кажеш, че знаеш форумец досущ като мене... я не се излагай, а си гледай там екрана и пиши другаде...invisible написа:глупости