Нови разкрития за ваксините
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Нови разкрития за ваксините
Ами и тя нейната беше на три дози, ама някак си такава сума не ми се е набила в главата... може и да ми е казала цената на едната доза само ... А може и да е нещо друго, дето се бие пак на 3 пъти ... не знам. Нямам понятие даже как се казва нещото...

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Malka veshtica
- Драскач
Ами каква е логиката тия за грипа да са безполезни, пък другите - много успешно предпазващи!?! За съжаление, не само в нета е инфото за страховити реакции от ваксини: има предавания, книги и... реални (диагностицирани) случаи на постваксинални усложнения при напълно здрави иначе деца. Та, казваш, за ангината пия лекарства, да, ама съм болна, пък ваксината - като не съм, поне да предпазваше, ато в медицината "нямало нищо 100%"... Е какво остава? Само рискът от ужасни последствия, незнайно защо 
- TheRain
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна Биология
- Курс: първи
@ Malka veshtica - вируса на грипа много бързо става резистентен към дадените там ваксини, а не е много полезно да се тровиш с нещо, което така или иначе ще стане излишно след едно преболедуване 
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..