Това, че късате, не пречи да си малко или много възпитан
Интересното е как ще довършите вечерята след съобщението, че "късате"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
То по-удобно да си живееш във фейсбука, за к'во изобщо трябва да влизаш в реалния свят.FloWersOfEviL написа:Мноо ясно, не стига, че ше късате ми и да плащаш, е*ати. Чиста загуба на време и пари е това. Най-лесно е скайп, щото и за СМС се плаща все пак. А ся е по-модерно и удобно с ФБ даже. Сменяш статуса и готова рал'тата.
А в градският транспорт на София возила ли си се?FloWersOfEviL написа:Ми да, и ядене, и пиене има, е цяла ферма гледам. Въобще не разбирам другите хора, какво повече искат. А тези, които нямат регистрации във ФБ са мноу зле. Не знаят просто какви "преживявания" изпускат.
Блаки, това и аз съм го изпуснала. И много съжалявам.blackout написа:Ето това изпускаме![]()
не си спомням откъде го научих но работи и съм доволенinvisible написа:перник това от някой фиум ли е
FloWersOfEviL написа:Не се противопоставяй на модерното! То е по-силно!
Ели, усещам, кака, как съм мислено в края на това изречение.Сега по същество!:Търговецът на кристал написа:Абе, трябва да си познаваш стоката. Има такива истерички, дето ще ти врътнат такава сцена във въпросния ресторант, че после ще те е срам да минеш оттам.