В този ред на мисли смятам, че е хиляди пъти по-добре да се каже всичко в очите направо, отколкото да се мълчи. Мълчанието е смърт за душата, то я убива бавно и мъчително в безкрайно течащото време.
Има и една приказка
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Мда, и защо някои хора смятат, че принципът "той ще се досети сам" е правилен? Е аз лично не обичам да карам на досещания. Като имаш нещо - ми кажи го бе! Не съм длъжна да съм ти в главата!sientelo написа:но в никакъв случай не одобрявам недомлъвките..
следователно съди по действията не по думитеСветле аз много те уважавам, но не съм мъчил Боряна, тя беше тази,която излизаше с други момчета, аз я заварих още в началото на юли на гарата в Павликени да се тъпче с баници в компанията на един тип с криминално излъчване. Няколко дни по-късно я видях на гара Горна Оряховица да яде кифли с мармалад в компанията на един чичко. Какви изводи трябва да направя? Поканих я на море, тъкмо ме пуснаха за 10 дена в отпуск от централният софийски, а тя каза, че точно през това време посреща стари приятели от Червен бряг.И какво...отново с пръст в устата, после я видях на гарата в Търново да яде тутманици пак с непознат за мен индивид, а ти тук я защитаваш.
Ще я успокоиш. Ще и кажеш, че така е по-добре.Че не тя е виновната, а ти. Че има по-свестни хора от теб и т.н.svetleto89 написа:svetlio.pernik, proUSa се шегуваше, той си е такъв![]()
А сега сериозно-как водиш момиче на ресторант и късаш с нея? За мен би било гадно. Май наистина е по-добре на по-спокойно място. Ами ако момичето заплаче пред всички?
Аз питам следното: когато един мъж сваля жена и отидат на ресторант естествено той плаща сметката, особено ако тя е някой парцафуняк, а ако къса в ресторант с нея, кой плаща сметката?svetleto89 написа:А сега сериозно-как водиш момиче на ресторант и късаш с нея? За мен би било гадно. Май наистина е по-добре на по-спокойно място. Ами ако момичето заплаче пред всички?
затова и казах че метода е брутален, но работиsvetlio.pernik, proUSa се шегуваше, той си е такъв
А сега сериозно-как водиш момиче на ресторант и късаш с нея? За мен би било гадно. Май наистина е по-добре на по-спокойно място. Ами ако момичето заплаче пред всички?
е трябва да си егати бруталния тип плащаш като жест на добра воля (или както се казва там) и си тръгваш..proUSA написа:Аз питам следното: когато един мъж сваля жена и отидат на ресторант естествено той плаща сметката, особено ако тя е някой парцафуняк, а ако къса в ресторант с нея, кой плаща сметката?svetleto89 написа:А сега сериозно-как водиш момиче на ресторант и късаш с нея? За мен би било гадно. Май наистина е по-добре на по-спокойно място. Ами ако момичето заплаче пред всички?
Примерно водя момичето в ресторант, виждам я че се храни с ръце, а не с прибори и решавам да скъсаме, казвам й го, разплаква се и си тръгвам, а на всичкото отгоре тя плаща сметката.
Естествено, че си длъжен да плащаш.proUSA написа:Да не съм длъжен да плащам сметката, че и сълзите й да бърша.