Какви сериали гледате?

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
infinity*
От дъжд на вятър
Специалност: Философия
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Какви сериали гледате?

Мнение от infinity* »

Изображение
Glee - разказва се за музикален хор на едно училище, страшно яко сериалче, актьорите правят уникални кавъри на световноизвестни парчета, много лек и в същото време истински, за разделението на класи в училище, струва си гледането! Сега от септември почва втория сезон :)

Изображение
How I Mey Your Mother - страхотен актьорки състав, обожавам всеки епизод, сценарият е толкова изпипан и всичко е направено по - най забавния и интересен начин, от септември шести сезон :)

Изображение
Pretty Little Liars - макар и нов веднага те грабва заради мистерията около смъртта на приятелката на главните героини, държи те в напрежение, след паузата първия сезон ще продължи от януари.

Изображение
Skins - най - реалистичния сериал за тийнове, който съм гледала, разбира се британците са си ексцентрични по природа, харесва ми това, че на всеки 2 сезона каста се сменя и се запознаваме с нови младежи и техните проблеми. другата година мисля че към март почва и петия сезон :)

Изображение
Ще следя и The Vampire Diaries , също мистериозен сериал, гледам го предимно заради Иан :JC_cupidgirl:
I'm Fire Red ... I'm in Your Head!
Изображение
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Плазмодий написа:От адски много време не бях засядал да гледам сериал, но напоследък започнах с "Doctor Who" и "Burn Notice", адски свежи са и двата, но май само аз от целия форум ги гледам хахааха
Спинофът на "Доктор Кой" - Torchwood - е много добър. Има 3 сезона. Сега май ще му прави римейк някаква американска телевизия...
Иначе по принцип следя Смолвил, Супернатурал - който трябваше да приключи с пети сезон, от миналата година следя "V", Дневниците на вампира е много як сериал :), 90210 гледам :) много се бях зарибил и по новия Мелроус Плейс, който приключи само с един сезон :( От сериалите, които съм изгледал най-добрите са Lost, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Nip/tuck, и през 2002/2003 някъде даваха един сериал "Амазонка" по диема+, който разправяше за корабокрушенци на остров, подобно на лост. Така и не мога да си го издиря да си го сваля , беше страхотен:(
И Gossip girl глледам, разбира се :) Толкова красиви жени на един екран досега не съм виждал :) :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

The_iMMortal_f написа:
-Сексът и града- това не е сериал, това религия!
Ооо, да !
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

Мнение от svetlio.pernik »

-Хаус
-Двама мъже и половина
-Стъклен дом
-Шотландски боец
-Гарванът (намерих го в нета)
-Малкълм
Това са само част аз съм като пенсионерите :? :roll:
Мразя турски сериали (сапунки)
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Видях, че е почнал новият сезон на Трева :)
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Ааааа, "Трева" - много изрудия! "Всички мразят Крис" - също ^^
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Хаха, да. Тоя с Крис също е голям смях, ама не го следя де. Обаче трева направо ме разцепи с нпвите епизоди.
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Тоз 'трева' струва ли си :D
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от atanas_tsankov »

Ами вчера си пуснах първия епизод и не ми хареса особено... Като отчаяни съпруги е някво.. За живота на 35-годишна жена, която продава трева... Колко й е тегаво, а-у.. Не ме израдва особено
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

И аз не ги следя, само ако ги хвана докато ям ^^
Мен пък Трева ме кефи не толкова заради мадамата, повече радват лафовете на другите дилъри, а и децата (или беше само едно) й са едни..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Има нови серии на "Пингвините от Мадагаскар" - в гл. роли: Рико, Редника, Скипър и Ковалски... а и трите лемура: Крал Джулиън, Морт и Морис...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Абе, Трева е сераилът с най-готиния хумор според мен. Самата сюжетна линия не е нещо кой знае какво но пък също е весела.
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

Ambrosio` написа:
The_iMMortal_f написа:
Ооо, да !
И каква религия е Сексът и градът???Че една жена трябва да преспи с около стотина мъже(едва ли някой знае точната бройка с колко мъже преспа главната героиня от първия до последния сезон,сигурно са повече и от сто),да се чуди какви обувки да си купи и да се мисли в същото време за върха....да ви имам религията....
Аватар
ViLL__
От дъжд на вятър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от ViLL__ »

RA[sgB] написа:
Ambrosio` написа:
The_iMMortal_f написа:
Ооо, да !
И каква религия е Сексът и градът???Че една жена трябва да преспи с около стотина мъже(едва ли някой знае точната бройка с колко мъже преспа главната героиня от първия до последния сезон,сигурно са повече и от сто),да се чуди какви обувки да си купи и да се мисли в същото време за върха....да ви имам религията....
щом това е мнението ти за сериала явно не си го гледал внимателно и не си се опитал да вникнеш в идеята му,или просто си изгледал две ,три серий и вече се смяташ за достатъчно компетентен за да даваш оценки за нещо,от което явно не разбираш.Ясно е че сериалът е направен за женската аудитория ,но да смяташ ,че в основата на сюжета е някаква жена,чиято главна цел в живота й е да преспи с възможно най-много мъже(иначе ако на мъжете това им е приоритет в даден период от живота им няма проблеми,нали :wink: ) и да си купува обувки, е грешно.Сериалът е важен за това,че за първи път са поставени под въпрос сексуални табута,които нито и един друг сериал или филм не е разкривал преди.Героините в сериала споделят своите мнения и вярвания за връзките с мъжете,за любовта ,и мястото на независимата жена в обществото.Сериалът не е направен за да се хареса на вас,но ако искате да разберете по-добре женската психика и женското мнение по различни въпроси не е лошо да изгледате няколко серий ,може пък да научите нещо.
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?

Donnie Darko
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

Ох,исках само да кажа,че не смятам,че младите момичета трябва да подражават на героините в сериала...Независими,еманципирани и т.н.-ок,но повярвай ми никое нормално момче няма да иска за бъдеща съпруга и майка на децата му някоя като от героините...Може да не ви харесва,но жена с толкова богат сексуален опит и така независима няма шансове да създаде нормално семейство..
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”