Правилник, закон - каквото ще да е - трябва да се спазва! Който не е съгласен - нека само си представи как това http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... tsata.html утре
може да се случи и на него или на негов близък...
Та... тази и другите трагедии от днешните новини ме натъжиха...
абе аз не мога да го разбера тоя манталитет... пиеш като свиня, качваш се и стъпваш с двата крака на газта... отделно, че се изпреварва на непозволени места, отнема се предимство, кара се с несъобразена скорост, управляват се МПС-та, които са преминали "преглед" срещу 20 лв и според който са изправни, а всъщност са някакви движещи се гробници... ганьовската селяния край няма !!!
@blackout така ми го е казал някой, така съм го запомнила. Сори, но като се запозная с литературата, ще я наричам с правилното име.
Да, ОЧЕВИДНО има някакъв проблем с днешните шофьори. Аз затова още не съм се осмелила да се боря за книжка, защото ме е страх като наблюдавам случващото се по пътищата. Голям хаос е, всеки си прави каквото му хрумне, без да се съобразява със закона. Явно, че в нашите географски ширини нарушаването на закона ни доставя някакво извратено удоволствие...или поне до такъв извод може да стигне човек, ако следи новините ежедневно... тъжно, наистина.
пълни тъпунгери .. днес половин ден съм карал с 1 ръка да им показвам че тия мигачи не са за красота да не говорим някой с кошника си дето вдига 130 тръгне да изпреварва някой дето кара със 125 .. 1/2ч го чакаш .. ама не трябва да изпревари
Защо са преместили хубавите теми в спам-раздела, а в хоби и забавления - само тъпите... що не им сменят имената просто... Тъп раздел и Як раздел.. .да се знае...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Ей ся преди малко се разминахме с Исо на Алабин, а дори не успяхме да се поздравим като хората и да си кажем няколко думи. Аз бързах за работа, а тоя гаден дъжд... грррррр... всичко ми измокри! Добре, че бях с чадър, иначе и прясно измитата ми коса щеше да стане на нищо.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.