Кучета vs. котки
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Кучета vs. котки
Идеята не е моя, тъй че не очаквайте поредната забавна анкета.
Нека и девойчетата да пофлудят на воля.
Нека и девойчетата да пофлудят на воля.
С удоволствие
.
100% предпочитам кучетата.Елементарен пример,обосноваващ предпочитанията ми-когато нахраниш една котка,без значение твоя собствена или улична,след това тя ще си тръгне.При кучето нещата стоят по точно противоположния начин.
Кучетата са много по-любвеобилни и вярни.Каквото и да направиш,винаги ще те обичат.Докато котките са типични егоистки.
100% предпочитам кучетата.Елементарен пример,обосноваващ предпочитанията ми-когато нахраниш една котка,без значение твоя собствена или улична,след това тя ще си тръгне.При кучето нещата стоят по точно противоположния начин.
Кучетата са много по-любвеобилни и вярни.Каквото и да направиш,винаги ще те обичат.Докато котките са типични егоистки.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а мен точно котка ми обезобрази краката преди време, та още имам една камара белезиgot написа:Котките ги предпочитам, защото са по-безопасни - най-много да те одраска котка по невнимание...Ама кучето може да те обезобрази...Има бол такива случаи у нас, един съвсем наскоро...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да, да, ура за килъра
аз и кучета обичам, и котки, и хамстерчета, и зайчета, и папагалчета, ама съм имала само риби и ги уморих от глад... за кактуса дето ми умря от жажда въобще няма да споменавам
аз и кучета обичам, и котки, и хамстерчета, и зайчета, и папагалчета, ама съм имала само риби и ги уморих от глад... за кактуса дето ми умря от жажда въобще няма да споменавам
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!