Фенклубът на Нафтата протестира против проявите на толериране на Ботев още в първите два кръга на първенството.
В неделя на мача!
http://www.youtube.com/watch?v=97Huj2QX ... re=related
Модератори: ники, Methuselah
Into the endless we ride... 
Е то тогава целта им беше 6то място, затва не играеха за топ 5....Scarface написа:Не се възгордявай, въпрос на време е да излезнат от петицатаи миналата година беше нещо подобно...
Цитирам Балъков "Трябва да се научим да побеждаваме слабите отбори" - и затова биха ЦСКА и Левски... Но виж, ако дойдат Берое, край с хубавата поредица...Scarface написа:А тая година ква им е?
Не съм се ебавал само аз. Това си беше във фолклора на българския клубен футбол.WeeDichou написа:Все си мисля, че всичко, което се случва на Латекса е някакъв вид възмездие от страна на вселената към Бетон, който от година-две се ебава с "Левски" за евроиздънките...
![]()
![]()

Смени си рецептата от дилъра, явно ти дава нещо твърде силно.Бeтон написа:От 6-те мача все пак по-добре се представихме от ЛевС*ки![]()
Бихме Батето там, а те направиха само равен.

А на вас 4 ли ви вкараха в Ловеч, че не помня?Бeтон написа:Лелеееееееее, с радио не ми се спори.
Вие паднахте като домакини. 0:1 си е достатъчно унижение.

Ще повторя предложението си от по-рано, смени си рецептата.Бeтон написа:Много сте смешни, бре.
Мача беше 120 минути и не може да се прави съпоставка с 90 минутен мач.