Подготовка за редовния изпит по география 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
Подготовка за редовния изпит по география 2006
Започнахте ли вече да преговаряте темите за изпита и ако не сте кога смятате да започнете?
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър
Аз със мойто 4.63 ........се отчаях по едно време,защото темата ми беше за по-висока оценка и осъзнах че нямаше никакъв смисъ лда ходя на предварителен като знаех какво ще се случи.
Както и да е започнах пак да преговарям темите да.Така като ги чета ми се струва че учебника вече съ мго изял с кориците,което е успокояващо
Дано на редовния изпит дадат нещо което ми е приятно и този път оценките да са реални..нал ивече си вкараха хората стига са ни гърчили.... 
Както и да е започнах пак да преговарям темите да.Така като ги чета ми се струва че учебника вече съ мго изял с кориците,което е успокояващо
why don't you go outside and .... yourself?!
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
- Picklenose
- От дъжд на вятър
ха добре ве смешник съм бил....виж си пак инфото!! 24 беше миналата година мин. бал ,а тази година макс. бал е 36...май не можеш да смяташ а?!CasapA написа:хахаха ко са праиш ве... там са влиза с бал 24,01 за момче... хаха тва по-лесно от право ве... смешник
А за местата има ги в сайта вече на СУ...провери това,което те интересува
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър
28 човека имат по-висока оценка от мен и 8 колкото моята.Затова ти казвам ,че не ми достига.И бала не е 30.Сетнете си г ове хора....3x оценката по география(6) + оценката по език(6) + 2те оценки по език и география от дипломата(6+6)=36.
А линка за местата го видях в някоя тема,но къде беше..
Явно е била за миналата година да..ами надявам се тази година да има повечко места за момчета в специалност Туризъ мзада мога да се набутам там 
А линка за местата го видях в някоя тема,но къде беше..