Maeve написа:
1. Без какво не можеш?
Музичка
2. Как разбираш, че един човек ти е приятел?
Готов е да помогне във всяка ситуация
3. Какво ти вдига адреналина?
Левски София
, Елфки
4. Какво те прави силен? И какво - слаб? Моментното психическо състояние е виновно е за двете чуства.. Характеристиките на човек се менят с времето, но самото им моментно състояние се влияе най - много от психиката .. следователно настроението има голяма роля .. предполагам
5. Кое те отличава от другите (освен "червените" очи

)?
Предпочитам да се вглеждам по-надалече в бъдещето от повечето хора
6. Какво би направил, ако на приятелите ти не им допада половинката ти или обратното?
Ще намеря начин да се изгладят нещата .. не може да не съществува такъв
7. Защо хората се женят според теб? И "за" или "против" брака си?
Предполагам, за да има повече официалност.. да не е само Фейсбук
.. по-скоро "За".. нищо че има аргументи и за другата страна
8. Най-големият ти мъжки ужас е...?
Да те изрита елфка .. там където най - много боли
9. Коя част от тялото си харесваш най-много?
?!?!
... гърдите
10. Риск или игра на сигурно?

.
Риск.. всичко по-велико се постига след поемане на известен риск.. но трябва да е много добре пресметнат
11. На колко години си... знам, но на колко се чувстваш?
На точно 22
12. Какво искаш да направиш, а не можеш?
да ида до Япония (дано се промени скоро)
13. Ако трябва да дадеш съвет на някой по-млад от теб, съветът ще бъде...
Да си опича акъла
, да се вземе в ръце и да се приготви да кърви.. за да не бъде обезкървен по-късно в живота
14. Твоето най-ценно притежание е... Защо?
Паметта.. В процеса на усъвършенстване помага изключително много да знаеш
15. Ако имаш право на три последни желания, какви биха били те?
1. Бих искал всички хора на света да бъдат освободени от всякакви окови, които ги възпират от това да постигнат своя пълен потенциал, било то финансови, религиозни, интелектуални
2. Бих искал монетарната система да рухне
3. Бих искал основната цел на обществото да бъде науката и образованието (а не трупането на някакви хартии и слава, която не носи и петгодишен спомен за човека след неговата смърт)
16. Ако умреш и имаш възможност отново да се върнеш на този свят, като какво или кого би се върнал и защо?
Като д-р Хаус на 13 април 814 и да спася Кан Крум от тоя пуст инфаркт .. пък да му мислят византийците
17. Ако имаш право на едно последно телефонно обаждане, на кого би звъннал и какво би му казал?
На човека, който е най-вероятно да ме запомни и след това обаждане.. бих го попитал дали съм живял напразно и дали е имало смисъл да ме познава
В какво си се забъркал, по дяволите, елфките са зли...
- Мани не питай.. като скок в бъчва по Ниагара