Пловдив с 3 отбора в А група?
Модератори: ники, Methuselah
- Гост
- Пишеща машина
Всъщност Локо(ПД) как влезе в "А" група?
Май влезе през задната врата... Дойде отбора на Велбъжд /Кн/ и се обединиха... Ама обединение от типа 19 играчи от Велбъжд и 3ма от Локомотив, един от които третия вратар... А Локото се подвизаваше тогава из В или Г групите... И кво сега?
А Конелияно са луди, имат наистина добра младежка школа, явно много залагат на нея... Браво на тях, това е начина.
Май влезе през задната врата... Дойде отбора на Велбъжд /Кн/ и се обединиха... Ама обединение от типа 19 играчи от Велбъжд и 3ма от Локомотив, един от които третия вратар... А Локото се подвизаваше тогава из В или Г групите... И кво сега?
А Конелияно са луди, имат наистина добра младежка школа, явно много залагат на нея... Браво на тях, това е начина.
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Тоя мач беше супер измислен и не мога да кажа, че Конелиано заслужаваха да бият, ама Марица много лесно пускаха тия голове. Аз бях за Марица, както и цял Пловдив, и вярвам че за сезон 2007/2008 Пловдив пак ще има 2 отбора (Ботев изпада, колкото и да ми е тъжно, ама ще е така, а Марица - влиза). То не се ли обсъждаше да намалят А групата на 10 отбора, както е в Шотландия. Ако е така съм обнадежден. Поне ще останат по-истински отбори, защото да плащаш 2 лева и да гледаш дербита на века от типа Ботев Пловдив - Вихрен Сандански не е голяма тръпка. Виж Ботев - Локо Пд е единствения истински мач, който с ръка на сърцето казвам, че досега е останал неопетнен от продажби, далавери и т.н. за разлика от ЦСКА-Левски, където Черепа и Педераско се разбират за резултата в някое кафе.

- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
И Локо,и Ботев,и Марица са: хвани единия,блъсни го в другия.Joker написа:hazel написа:(Ботев изпада, колкото и да ми е тъжно, ама ще е така, а Марица - влиза)."Вервайте ми!", Ботев няма да изпадне, ако трябва ще изкара от групата Ювето! А Марица е добре да влезе!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!