скъсване

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: скъсване

Мнение от ники »

Да, така е. Грешно съм разбрал мисълта.
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от _Lina_ »

Чудя се чудя се да пиша ли или да не пиша :lol: Мнението ми се препокрива донякъде с това на хората, които предлагат като вариант да предизвикаш зарязването вместо ти да го направиш, ноо това не значи, че ми харесва като вариант всъшност... Правила съм го веднъж май само като се замисля и може би тогава бях с идеята, че ако на човека му писне от мен и тъпото ми поведение, дори и да му е кофти, че трябва да се разделим, пак ще е по-добре отколкото да го зарежа аз. Сега не съм сиг, че това е най-добрият вариант, защото ми изглежда лъжливичко ии подличко ако не можеш да се изправиш пред човека, с когото си имал все пак някакво вземане - даване и да му кажеш че искаш всичко да свърши и да дадеш приичина защо.
Ама понякога пък причината, която е основателна за теб може да не е и за него :/ тогава се чувстваш тъпо Или пък ако късаш, защото си си паднала по друг :shock:s това не знам как да го обясня В смис ако е някой дет не ми пука за него вече, окей - ако напр ме е наранил и т.н и затва късаме - това не е проблем - кратко и ясно: Its over и тва е , ама ако държиш на човека и има значение за теб (в случая мен) все пак дали и колко ще му е гадно.. тогава какво правиш - тогава се чувствам в безизходица... В такива моменти ми е трудно да кажа нещо, с което хем да избегна драми, хем да не е грубо, хем да е и аз не знам какво..
Може би мисля, че ако можеш да говориш с човека директно, а не да се криеш и да очакваш сам да разбере, е най-добрия вариант, а ако и човекът отсреща е разбран и всичко мине добре :lol: е това е още по-добре.

P.S. Май по 1 време открих, че по-лесно забравяш човек, ако си му бесен :lol: поне аз май не искам да се сещам за някого, ако мисълта за него ме изнервя, защото е а) тъпак б) кретен в) малоумник и т.н и т.н Ноо не съм го изпробвала в/у други хора още :lol: Ако го направя и открия, че действа i'll let you know :lol:
Последно промяна от _Lina_ на 25 Авг 2010, 13:53, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

_Lina_ написа:Същото е и когато трябва да отрежеш приятел, който изведнъж е спрял да те възприема като такъв. В такива моменти ми е трудно да кажа нещо, с което хем да избегна драми, хем да не е грубо, хем да е и аз не знам какво..
айде да ти спестим едни мъки като споделим че те тия приятели не започват изведнъж да те възприема по друг начин щото понеже така им е хрумнало
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

_Lina_ написа:В смис ако е някой дет не ми пука за него..
На теб ако не ти пука него, защо въобще сте заедно? А другото по-добре да не го коментирам :)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури

Мнение от _Lina_ »

invisible написа:
_Lina_ написа:Същото е и когато трябва да отрежеш приятел, който изведнъж е спрял да те възприема като такъв. В такива моменти ми е трудно да кажа нещо, с което хем да избегна драми, хем да не е грубо, хем да е и аз не знам какво..
айде да ти спестим едни мъки като споделим че те тия приятели не започват изведнъж да те възприема по друг начин щото понеже така им е хрумнало
Точно влязох в темата, за да си едит-на мнението и да изтрия този ред :roll: защото реших, че е по-добре да не го пише
Иначе даа, предполагам че не е така изведнъж, амааа не може така просто в смис ох айде няма да пиша, щото не е по темата, а и няма да мога да ти го обясня като хората като се знам колко хаотично говоря

FloWersOfEviL написа:
_Lina_ написа:В смис ако е някой дет не ми пука за него..
На теб ако не ти пука него, защо въобще сте заедно? А другото по-добре да не го коментирам :)
Предполагам имам предвид момент, в който връзката е проблемна, човекът те дразни, карате се или по някакъв начин прави неща, които те карат да мислиш, че не си струва вече да си с него и минусите във връзката са станали повече от плюсовете :?
ИзображениеИзображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Хора, "смисъл" не е толкова дълга или трудна дума, пишете я цялата!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

@_Lina_, май наистина доста хаотично обясняваш. Нямам други въпроси :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури

Мнение от _Lina_ »

Скривам се някъде :shock:s
ИзображениеИзображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

Абе просто приемете,че има хора,които НЕ са на вашето мнение и не се възмущавайте излишно колко трябва да е тъп някой (както прочетох по-назад),за да не действа според вашите разбирания :wink: :wink:
Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Стеф - кво говориш ти? Те всички в този форум се имат за големите професори... всичко знаят, всичко могат и всичко разбират! Недостижими са просто! :lol: :lol: :JC-hysterical:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

То че сме на различни мнения ,това е ясно,ама да тръгнат да ти обясняват какъв си,това вече е малко прекалено :shock: (имам предвид най-вече цитата,който съм пейстнала долу). Осъзнайте се ! Не сте най-велики и разбиращи и не лепете етикети,само защото някой не се прекланя пред мнението ви по даден въпрос.Аз да съм тръгнала да ви обяснявам какви сте ?!?!

:arrow:
_Stella_ написа:Най-тъпото нещо е да скъсаш с някого по скайп или със смс. Трябва да си мега зле.
Изображение
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Аз не мога така - да се държа гадно нарочно, за да ме изоставят. Ако имам нещо да казвам, правя го, просто не издържам иначе.
С моя приятел бяхме заедно няколко години, обичах го като луда, наистина беше най-важният човек за мен. Но много се карахме, той не ме оценяваше, често аз бях тази, благодарение на която съществува връзката. Той просто си караше по инерция и често се държеше гадно. Карахме се доста и преди няколко месеца не издържах и скъсахме. Направо му казах, че ми е по-добре сама. Да, гадно беше, но така го чувствах. Лично му го казах, очи в очи. Той каза, че след толкова време няма как да не изпитвам нещо към него. Казах му, че изпитвам, но просто нямам сили, а и не вярвам вече в тази връзка. Всичко което чувствах си казах, много го болеше, но го прие. Мисля, че така трябва.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

^ Да, като цяло повечето хора са свикнали да дават по инерция и дори да са нещастни, да стоят във връзката просто 'в името на миналото' едва ли не.

Това е най-страшното - апатия относно теб, връзката ти и косвено - другия.

Може да говоря пристрастно, защото темата ми е актуална днес, след като скъсах приятелката ми. Но просто в момента, в който човек не е щастлив във връзката си и различията са явни, няма смисъл да се мъчи повече. Няма смисъл и да се залъгва другия, че всичко е окей, за да се изясни това в по-късен етап.

Което не прави чувството да скъсаш по-леко, де. Ужасно е..
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Не можех да не се отзова в темичката , като се сещам, че .. о , Боже след 18 дни и мен ще ме сполети тежка раздяла, взаимно съгласувана и от двете страни. Мдам... така е най-лесно."Ти не си за мен.Искам да живея." "Знам. и на мен ми се живее, но те обичам." "И аз те обичам. "Точно заради това трябва да се разделим.Лек полет.erm..Гледай да не се объркаш някъде по Хийтрол...Have a nice life".. Пророкувам еквивалентен разговор. Иначе един тъпанар не ми даде друг избор освен да го зарежа по скайп, което е мега тъпо, защото аз жадувах за откровени отношения, каквито смятах , че са нашите, но уви, 16-годишният ми мозък е бил прекалено наивен и недорасъл..3 години по късно се виждам УЖ по-зряла и май ще успеем да скъсаме очи в очи, със сълзи, както си му е реда, да си пожеалем безгранчино щастие и да знаем или поне да се лъжем, че след година, две, всичко ще е минало и ще можем да пием кафе, да се смеем на шегите си и да се правим, че не сме мачкали чаршафи и прочия.Четох, че и в irc сте се зарязвали- и мен така :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: копелецето нагло лъжеше 14-годишната mua ,че я обича.. Скъсванията трябва да са деликатни, очи в очи...Забравете ,че съществуват скайпове и джиджисеми.. Как са се зарязвали първобитните....?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

The_iMMortal_f написа:Забравете ,че съществуват скайпове и джиджисеми.. Как са се зарязвали първобитните....?
С кютука по главата и докато е топла :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”